در تایلند، معترضین ضد دولت از زمین های اطراف یک ایستگاه تلویزیونی اوپوزیسیون خارج شده اند.
تظاهر کنندگان روز جمعه به محوطه تلویزیون «کانال مردم» در حومه پایتخت، که دولت براساس وضعیت فوق العاده دستور داد بسته شود، حمله کردند.
نیروهای امنیتی برای متفرق ساختن معترضین به گاز اشک آور و لوله های آب متوسل شدند. در زدوخوردهایی که بین معترضین «سرخپوش» و سربازان درگرفت، دست کم 10 نفر مجروح شدند.
هزاران «سرخپوش» درمحل ایستگاه جمع شده بودند و از دولت خواستند اجازه دهد تلویزیون دوباره فعال شود.
نخست وزیر فرمان برقراری وضعیت فوق العاده را روز چهارشنبه اعلام کرد تا در پی هجوم صدها سرخپوش به ساختمان پارلمان، نیروهای امنیتی بتوانند از زور استفاده کنند.
احکام دستگیری دست کم 17 نفر از رهبران سرخپوشان در ارتباط با تصرف ناحیه بازرگانی بانکوگ در هفته پیش صادر شده است.
معترضین می خواهند نخست وزیر استعفا دهد و انتخابات ظرف دو هفته برگزار شود. آنها می گویند قصد دارند به اعتراضات دست کم تا مراسم سال جدید تایلندی در هفته آینده ادامه دهند.
سرخپوشان عموما از تاکسین شیناواترا نخست وزیر سابق حمایت می کنند که در یک کودتای نظامی در سال 2006 برکنار شد.
ارتش تایلند علیه معترضین وارد عمل می شود
