در بانکوک پایتخت تایلند، خونریزی ادامه دارد، و نیروهای امنیتی روز شنبه به نبرد های خیابانی با معترضین سرخپوش ادامه دادند.
از آغاز زدوخورد در روز پنجشنبه، ۲۲ تن جانسپره اند و دست کم ۱۷۰ نفر از جمله چند خبرنگار خارجی مجروح شده اند.
آبیهیت وجاجیوا نخست وزیر شامگاه شنبه در تلویزیون ظاهر شد و گفت دولت او در برابر معترضین کوتاه نخواهد آمد. وی اظهار داشت برنامه دولت این است که وضع هر چه زودتر به حال عادی باز گردد، و کمترین میزان تلفات و زیان ها وارد شود.
روز شنبه، در حالی که نیروهای امنیتی سعی می کردند اردوگاه معترضین در مرکز شهر را محاصره کنند، صدای انفجار ها و تیراندازی های پراکنده در چندین بخش بانکوک شنیده شد.
شاهدان گزارش دادند سه جسد با جراحات گلوله را که از شمال اردوگاه بیرون برده می شدند دیدند، در آنجا سربازان نصب علائم هشدار دهنده ای را که منطقه را یک ناحیه «آتش زنده» اعلام می کرد، آغاز کردند.
پیشتر در روز شنبه، معترضین بر یک تقاطع عمده در بزرگراهی در حومه بانکوک مسلط شدند.
«جاتوپورن پرومپان»، رهبر ارشد سرخپوشان، روز شنبه وضع را با «جنگ داخلی» مقایسه کرد و گفت معترضین تا نخست وزیر موافقت کند استعفا دهد به نبرد ادامه خواهند داد.
معترضین می گویند دولت غیر قانونی است و می خواهند کنار برود و اجازه دهد انتخابات جدید برگزار شود.
روز جمعه بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد به دیگر رهبران جهان پیوست و خواهان پایان گرفته خشونت در بانکوک شد. او هر دو طرف را تشویق کرد برای فرونشاندن تنش به روند گفت و شنود باز گردند.