لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۴۷

سناتور تد کروز از سانسور فیلم‌های سینمایی در چین انتقاد کرد


سناتور تد کروز، نماینده ایالت تگزاس در مجلس سنای آمریکا، در جریان یک گفتگوی تلویزیونی درباره لزوم برخورد با سانسور و ممیزی فیلم‌های آمریکایی توسط حکومت چین توضیحاتی داد.

سناتور کروز در مصاحبه با تاکر کارلسن، مجری شبکه خبری فاکس، ضمن انتقاد از سانسور فیلم‌های سینمایی در چین با اشاره به همکاری گسترده پنتاگون با هالیوود در تهیه فیلم‌های سینمایی، گفت که در حال نگارش پیش‌نویس قانونی است که به موجب آن، آن دسته از استودیوهای فیلمسازی که برای خشنودی چین به سانسور حکومت کمونیست آن کشور تن می‌دهند نخواهد توانست از کمک‌ها و تجهیزات پنتاگون برای تهیه فیلم‌هایشان بهره‌مند شوند.

سناتور کروز تاکید کرد: «ما حاضر نیستیم به سانسورگری چین کمونیست کمک کنیم.»

پیش از آغاز این گفتگوی تلویزیونی، تاکر کارلسن با اشاره به فیلم جدید «تاپ گان، مَوریک» گفت که تهیه‌کنندگان این فیلم به دلیل اعتراض چین، پرچم تایوان را از روی کاپشن خلبانی شخصیت اصلی فیلم، با بازی تام کروز، حذف کردند تا برای اکران فیلم در چین دچار مشکل نشوند.

سناتور تد کروز در این برنامه گفت، که مشکلات زیاد و بزرگی با چین وجود دارد. او ابراز امیدواری کرد که همه‌‌گیری جهانی ویروس کرونا هشداری برای جهانیان درباره ماهیت واقعی حکومت کمونیستی چین باشد.

این عضو مجلس سنای آمریکا از ایالت تگزاس در ادامه، هالیوود را نیز بی‌گناه ندانست و استودیوهای فیلمسازی را شریک این سانسور حکومتی چین معرفی کرد؛ چرا که به گفته او «صحبت از ارقام نجومی است»‌ و آنها نمی‌خواهند بازار پرسود‌ سینمای چین را از دست بدهند.

تد کروز ضمن توصیف فیلم اصلی «تاپ گان» به عنوان شاخص‌ترین فیلم سینمایی ساخته‌شده در زمینه جذب نیروی جدید در نیروی دریایی آمریکا، گفت که تهیه‌کنندگان قسمت جدید این فیلم علاوه بر حذف پرچم تایوان از روی کاپشن شخصیت اصلی فیلم، پرچم ژاپن را نیز سانسور کرده‌اند تا رضایت چینی‌ها را جلب کنند.

او در ادامه پرسید: «آیا ما داریم به جهان می‌گوییم که مَوریک [شخصیت اصلی فیلم] از کمونیست‌های چین می‌ترسد؟»

سناتور کروز در بخش دیگری از این گفتگو ضمن اشاره به سانسور فیلم «حماسه کولی» یا «راپسودی بوهمی» (به انگلیسی: Bohemian Rhapsody) در چین، از حذف برخی صحنه‌های نشان‌دهنده همجنسگرا بودن فردی مرکوری توسط استودیوی سازنده فیلم، به دلیل مخالفت حکومت چین، نیز انتقاد کرد.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG