دولت افغانستان در تلاش جهت تشویق طالبان به زمین گذاشتن سلاح هایشان، کمیته ای برای مذاکرات صلح با آنها تشکیل داده است.
حامد کرزی، رییس جمهوری افغانستان، روز سه شنبه تشکیل شورای ۷۰ نفری را اعلام کرد. جنگ سالاران سابق، روسای سابق جمهوری، مقامات سابق طالبان، رهبران جامعه مدنی و مذهبی و نیز زنان از جمله اعضای آن هستند.
تصمیم به تشکیل شورا در جریان جرگه صلح در خرداد ماه گذشته گرفته شد.
پرزیدنت کرزی از طالبان خواسته است خشونت را تقبیح کنند و به قانون اساسی کشور احترام بگذارند. روز سه شنبه، او بار دیگر طالبان را به حرکت به سوی صلح فراخواند.
پیشتر، در روز دوشنبه، ژنرال دیوید پتریوس، فرمانده نیروهای آمریکا و ناتو در افغانستان، گفت رهبران ارشد طالبان در جستجوی آشتی به دولت افغانستان نزدیک شده اند.
پتریوس گفت ارتش آمریکا از شرایط کرزی حمایت می کند، و نگرش او را با نبرد علیه شورشیان سنی در عراق مقایسه کرد.