با حذف يارانه بنزين در ايران، روزنامه تهران امروز از افزايش قيمت کرايه های حمل و نقل عمومی در استان های آذربايجان شرقی، خراسان رضوی و خوزستان خبر داده است. به نوشته اين روزنامه، ساکنان تهران نيز بايد دست کم تا روز يکشنبه منتظر تصميم شورای شهر تهران باشند تا از قميت های جديد کرايه ها خبردار شوند. بر اساس گزارش تهران امروز، مهدی چمران، رييس شورای شهر تهران گفته است که به دنبال توافقی بين دولت و شورای شهر تهران در روز جمعه گذشته، کرايه تاکسی ها در پايتخت، ۱۵ درصد گرانتر می شود، اما اين افزايش در همه خطوط تاکسيرانی يکسان نيست. تهران امروز خبر می دهد با اينكه هنوز شورای شهر تهران افزايش ۱۵ درصدی را تصويب نکرده، در بعضی خطوط، رانندگان تاکسی قيمت ها را گران کرده اند.
روزنامه آرمان امروز نيز سخنان حمزه شكيب، رييس كميسيون توسعه و عمران شورای شهرتهران، را منتشر کرده که گفته است اگر دولت محمود احمدی نژاد برای بليت مترو يارانه تعهد شده را پرداخت نکند، سهم مردم و مسافران در پرداخت يارانهها بيشتر ميشود. به گفته اين مقام شورای شهر تهران، دولت محمود احمدی نژاد در سال جاری حدود ۲۰۰ تا ۲۴۲ ميليارد تومان در بخش مترو كمك كرده است اما متروی تهران، دست کم به ۵۰۰ ميليارد تومان بودجه نياز دارد.
اما روزنامه رسالت از آتش سوزی در موزه ملی ايران خبرداده است. به نوشته اين روزنامه، اين آتش سوزی در محل عبور کانال کولر موزه و به دنبال شعله ور شدن پشم شيشه و تيرک های چوبی در اثر جوشکاری رخ داد و دود زيای از آن توليد شد. مرتضی اصفهانی، رييس ايستگاه يک آتش نشانی، گفته است آتش نشانان به دليل نداشتن دسترسی کامل به کانون آتش، اقدام به شکافتن ديواری در موزه کردند و سپس آتش را خاموش کردند. رسالت می نويسد که اين آتش سوزی خسارانی به موزه وارد نکرده است.
در همين حال روزنامه مردمسالاری در گزارشی تحت عنوان «اينترنت در ايران، آهسته و ناپيوسته،» از وضعيت وخيم اينترنت در ايران انتقاد کرده است. مردمسالاری می نويسد قطعی های مکرر، قيمت های بالا، استانداردهای فراموش شده، تنها بخشی از مشکلاتی است که مردم ايران برای استفاده از اينترنت با آن مواجه هستند. به نوشته مردمسالاری، پهنای باند اينترنت در کره جنوبی توانسته ۳۲ درصد در صادرات اين کشور در سال ۲۰۰۷ موثر باشد. اين درحالی است که کاربران اينترنت در ايران، شاهد شنيدن اين اظهارات از سوی مقامات بخش ارتباطات دولت هستند که می گويند: «سرعت فعلی اينترنت برای کاربران ايرانی کافی است.» مردمسالاری می نويسد، چنين اظهاراتی از سوی مقامات نشان ميدهد که هنوز عزم و اراده لازم برای ايجاد تغيير و يا انقلاب بنيادی در اينترنت برای ايرانی ها، ايجاد نشده است.