لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۱۵:۱۴

مأموریت ناسا با سانحه آتش‌سوزی کپسول دراگون اسپیس اکس به تعویق می‌افتد


آرشیو - کپسول حمل خدمه دراگون شرکت اسپیس اکس در ۲۰ متری ایستگاه فضایی بین المللی – ۳ مارس ۲۰۱۹
آرشیو - کپسول حمل خدمه دراگون شرکت اسپیس اکس در ۲۰ متری ایستگاه فضایی بین المللی – ۳ مارس ۲۰۱۹

کپسول فضایی دراگون از شرکت فضایی «اسپیس اکس» که قرار بود فضانوردان ناسا را در سال جاری به مدار زمین ببرد، در اثر یک سانحه آتش سوزی در طول تست آسیب دید.

به گزارش آسوشیتد پرس، در این آزمایش بدون سرنشین که در «کیپ کاناورال» فلوریدا انجام شد، موتور این کپسول دود کرد و شعله‌ور شد.

به گفته شرکت اسپیس اکس محوطه آزمایش خالی بود و کسی صدمه ندید.

این حادثه مأموریت ناسا را به تعویق می اندازد. ناسا روز دوشنبه گفت از آنجایی که این حادثه هنوز تازه است نمی توان تاریخ تجدید شده لانچ بعدی را دقیقاً تعیین کرد.

جیم برایدنستاین، مسئول ناسا در بیانیه‌ای گفت: «ما به خاطر همین آزمایش می‌کنیم. از آن یاد می گیریم، و تغییرات لازم را می‌دهیم.»

آزمایش پیشین کپسول دراگون به ایستگاه فضایی و بازگشت آن به زمین که در ماه مارس انجام شد، به خوبی و بدون مشکل پیش رفت.

شرکت «اسپیس اکس» که توسط ایلان ماسک بنیانگذار شرکت خودروسازی «تسلا» تأسیس شده است، از سال ۲۰۱۲ در خدمات فضایی و لانچ فضاپیما دست داشته است.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG