سه آمریکایی و یک مسافر دیگر که یک در پی تیراندازی در قطار سریع السیر آمستردام- پاریس یک مهاجم مسلح را خلع سلاح کرده بودند مورد تقدیر قرار گرفتند.
رهبران آمریکا، فرانسه و بریتانیا این افراد را قهرمان نامیدند و از آنها تشکر کردند. دو نفر از آمریکایی های خلع سلاح کننده مهاجم، نظامیانی هستند که در تعطیلات به سر می بردند. یکی از آنها عضو نیروهای هوایی و دیگر عضو گارد ملی آمریکا است .
درگیری زمانی آغاز شد که یک مسافر فرانسوی وقتی می خواست وارد دستشوئی شود با مظنون بسیار مسلح روبرو شد و مرد مسلح گلوله ای شلیک کرد.
وزیر کشور گفت سه آمریکایی و یک مسافر بریتانیایی به اتفاق او را مهار کردند و حال این آمریکائیان که دو نفر از آنها از اعضای نیروهای مسلح هستند و برای تعطیلات در اروپا به سر می برند، توجه رسانه ها را به خود جلب کردهاند.
مقامات محلی به این سه آمریکایی و فرد دیگری که در خلع سلاح فرد مهاجم کمک کردند مدال شجاعت اهدا کردند و رئیس جمهوری فرانسه نیز آنها را قهرمان خواند و از آنان تشکر کرد.
در پی از این حادثه دو نفر مجروح شدند، یکی از آمریکائیان که مداخله کرد و مسافر دیگری، یک شهروند فرانسوی – آمریکایی که گلوله به طور تصادفی به او برخورد کرد.
مقامات فرانسوی می گویند هنوز انگیزه های تیرانداز معلوم نشده است، اما پلیس ضد تروریسم تحقیقات را سرپرستی می کند.
در واشنگتن، یک مقام کاخ سفید تایید کرد اعضای نیروهای مسلح آمریکا در میان کسانی بودند که بر مهاجم علبه کردند، و رئیس جمهوری عمیقا از شجاعت و سرعت عمل چند مسافر ، از حمله اعضای نیروهای مسلح آمریکا، سپاسگزاری کرد.
هویت فرد مهاجم
پس از این حادثه، یک مقام اسپانیایی در پی تیراندازی درترن آمستردام – پاریس، اعلام کرد که فرد بازداشت شده، پیشتر به سوریه سفر کرده بود.
به گزارش آسوشیستدپرس، این مقام که به واحد ضدتروریسم اسپانیا ارتباط دارد، روز شنبه۲۲ اوت گفت مظنون تا ۲۰۱۴ در اسپانیا زندگی می کرد ، سپس به فرانسه نقل مکان کرد، به سوریه رفت و بعد به فرانسه بازگشت.
وزیر کشور فرانسه نیز گفت مظنون ممکن است مراکشی ۲۶ ساله ای باشد که سال پیش به دلیل ارتباط با جنبش های اسلامی افراطی توجه مقامات اسپانبا را جلب کرد. با این حال، او در پاریس به خبر نگاران گفت هویت مظنون صد درصد تایید نشده است.
مقامات امنیتی فرانسه از ماه ژانویه که پیکار جویان اسلامی ۱۷ تن را در پاریس و اطراف آن کشتتد ، در حال آماده باش کامل بوده اند.