لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ ایران ۲۲:۴۵

شهباز شریف دویست‌وپنجاهمین سالگرد استقلال آمریکا را تبریک گفت

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان
شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در پیامی دویست‌وپنجاهمین سالگرد استقلال ایالات متحده را به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، و مردم این کشور تبریک گفت.

آقای شریف روز شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» بر همراهی پاکستان با ایالات متحده در بزرگداشت این مناسبت و ارزش‌هایی چون آزادی، تاب‌آوری، و دموکراسی تاکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به بیش از هفت دهه روابط میان اسلام‌آباد و واشنگتن، گفت همکاری‌های دو کشور با نقش و مشارکت جامعه پاکستانی‌تبار ساکن آمریکا تقویت شده است.

او همچنین گفت تاریخ نشان داده است که پاکستان و ایالات متحده در مقاطع حساس و در شرایطی که صلح و امنیت جهانی با خطر روبه‌رو بوده، در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

شهباز شریف در بخش دیگری از پیام خود، از آنچه «نقش حیاتی» دونالد ترامپ در کمک به برقراری صلح در جنوب آسیا خواند، قدردانی کرد. او مدعی شد این تلاش‌ها از وقوع یک جنگ بالقوه و ویرانگر جلوگیری کرده و جان صدها میلیون نفر را نجات داده است.

نخست‌وزیر پاکستان همچنین از تلاش‌های رئیس‌جمهوری آمریکا برای پایان دادن به چندین درگیری در نقاط مختلف جهان تمجید کرد.

آقای شریف در پایان تأکید کرد که پاکستان خواهان تقویت بیشتر روابط با ایالات متحده بر پایه احترام متقابل، منافع مشترک و همکاری سازنده و سودمند برای دو طرف است.

ایالات متحده روز شنبه ۱۳ تیر دویست‌و‌پنجاهمین سالگرد استقلال خود را جشن می‌گیرد.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG