لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ ایران ۲۳:۴۴

اسکات بسنت: عملیات طرد اقتصادی جواب داده و ارزش ریال به پایین‌ترین حد تاریخی خود رسیده است

کاهش ارزش ریال
کاهش ارزش ریال

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز دوشنبه ۶ مهر با انتشار نموداری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عملیات طرد اقتصادی باعث شده است که ارزش ریال به پایین‌ترین حد تاریخی خود برسد.»

او افزوده است: «ما به تضعیف توانایی رژیم ایران برای تأمین مالی تروریسم و ساخت سلاح هسته‌ای ادامه خواهیم داد.»

روی این تصویر به سقوط شدید ارزش ریال و دلار ۳ میلیون ریالی (۳۰۰هزار تومانی) اشاره شده است.

او روز یکشنبه نیز گفته بود که تحریم‌ها و فشار اقتصادی دولت پرزیدنت ترامپ جمهوری اسلامی را بیش از پیش از اقتصاد جهانی منزوی کرده و حکومت ایران را زیر فشار شدید اقتصادی قرار داده است.

آقای بسنت در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز درباره تأثیر تحریم‌های آمریکا بر جمهوری اسلامی گفت: «آنها در جهان منزوی شده‌اند... آنها به زانو درآمده‌اند.» او گفت دولت آمریکا با استفاده از ابزارهای مالی و تحریمی تلاش کرده است دسترسی جمهوری اسلامی به منابع درآمد و شبکه مالی بین‌المللی را محدود کند.

همچنبن ببینید:
​
XS
SM
MD
LG