۱ماه تتيس (سمت چپ – بالای تصوير) در کنار سياره زحل در اين عکس از فضاپیمای کاسینی ناسا در ۱۹ اوت ۲۰۱۲ مشاهده می شود. حلقه های زحل ماه تتيس با عرض ۱۰۶۲ کيلومتر را بسيار کوچک جلوه می دهد؛ هر چند دانشمندان معتقدند که حجم ماه از کل سيستم حلقه های زحل بزرگتر است. اين عکس از فاصله ۲ ميليون و ۴۰۰ هزار کيلومتری زحل گرفته شده است. (رويترز / ناسا)
۲این تصویرمحل کاوش مریخ نورد «کيورياسيتی» يا «کنجکاوی» بر روی مریخ را نشان می دهد. اولین آزمایش خاک مریخ توسط کيورياسيتی هیچ شواهد قطعی از وجود مواد شیمیایی مورد نياز برای حمایت از زندگی را نشان نداد. (عکس از ناسا)
۳ارائه تصويری هنرمند ناسا از «ویجر ۱ » در حاشیه منظومه شمسی. اين فضاپیما پس از سفری طولانی مدت وارد حاشیه منظومه شمسی شده است که تصور می شود لایه آخر قبل از شروع فضای بین ستاره ها است. اد استون، دانشمند ارشد ماموریت «ویجر ۱ » می گوید: اولین بار خواهد بود که شیئی ساخته شده توسط انسان منظومه شمسی را ترک می کند. (عکس از اسوشیتدپرس / ناسا)
۴حفره ای با قطر ۶۸ مايل (۱۰۹ کيلومتر)، با برجستگی بزرگ در مرکزش، در منطقه قطبی شمال سياره عطارد که وجود یخ با استفاده از تجهيزات فضاپیمای «مسنجر» در آن منطقه نشان داده شده است. (عکس از اسوشیتدپرس / ناسا / آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز / موسسه کارنگی واشنگتن)