عربستان سعودی در ماه رمضان میزبان نمایشگاه میراث فرهنگی و هنری کشور مراکش است. این نمایشگاه در حالی گشایش یافت که شورای همکاری خلیج فارس که عربستان سعودی از اعضای آن است از مراکش دعوت کرده به آن شورا بپیوندد. دعوتی که به نظر می رسد در مقابله با نا آرامی های اخیر منطقه و خطر احتمالی از سوی ایران صورت می گیرد.
نمایشگاه میراث فرهنگی و سنتی مراکش که در جده پایتخت عربستان سعودی گشایش یافته نشان از مستحکم تر شدن رابطه دو کشور دارد.
برگزاری این نمایشگاه در حالی صورت می گیرد که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از دو کشور پادشاهی و سنی مذهب اردن در خاورمیانه و مراکش در آفریقا دعوت کرده اند که به آن شورا بپیوندند. تحلیلگران سیاسی این دعوت را ناشی از تلاش کشورهای عضو به منظور مقابله با نا آرامی های اخیر منطقه و خطر ایران شیعه می دانند.
با وجدی این که مراکش هنوز به این دعوت پاسخ نداده است ولی شرکت کنندگان در این نمایشگاه از فکر پیوستن آن کشور به شورای همکاری خلیج فارس استقبال کرده اند.
احسان طیب، کارشناس امور سیاسی و اجتماعی، می گوید اگر مراکش به شورای همکاری خلیج فارس بپیوندد دو کشور از آن بهره خواهند برد.
نیروی نظامی عظیمی در منطقه ایجاد خواهد شد. و صادرات بین کشور ها موجب رشد اقتصادی و مدنی می شود.
ثروت سالم که عکاس است گسترش شورای همکاری خلیج فارس را موجب افزایش مبادلات فرهنگی منطقه می خواند. نزدیکی دو تمدن - مراکش و عربستان سعودی- قدرت و همبستگی بیشتری به منطقه می بخشند و یک فرهنگ بزرگ.
مدیر این نمایشگاه، نزدیکی دو کشور را چنین توصيف می کند: پیوستن مراکش به شورای همکاری خلیج فارس به میراث فرهنگی مراکش و عربستان و تمامی فرهنگ عربی می افزاید و نتیجه یک دسته گل زیبا خواهد بود.
عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، عمان و بحرین اعضا فعلی شورای همکاری خلیج فارس هستند.