ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف نظامی عربستان در یمن روز چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه و در کنفرانس خبری که به طور زنده پخش میشد، بقایای سلاحها، موشک و پهپادهای به جا مانده از حمله به تاسیسات نفتی آرامکو را به نمایش گذاشت. به گفته ترکی المالکی، این سلاحها همه رد پای سلاحهای ساخت ایران را دارد.
گزارش تصویری: عربستان سعودی بقایای تسلیحات ایرانی در حمله به تاسیسات نفتی را نمایش داد

۱
هر بخش از این نمایشگاه مربوط به بخشهای پهپاد یا موشکی به کار رفته در حمله به تاسیسات نفتی آرامکو بود

۲
به گفته ترکی المالکی، سه موشک شلیک شده به تاسیسات عمل نکرده و بقایای آن یافت شده است. او میگوید بُرد موشکها مطابق با موشکهای «یا علی» ایران است

۳
ترکی المالکی در حال معرفی جزئیات تسلیحات ایرانی مورد استفاده در حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی.

۴
ترکی المالکی همچنین در این کنفرانس خبری به برخی پرسشهای خبرنگاران پاسخ داد. او گفت به طور دقیق منشاء حمله را معرفی نمیکنیم ولی تحقیقات ادامه دارد.

۵
ساختار برخی پهپادهای به کار رفته در حمله به تاسیسات نفتی آرامکو قابل تشخیص است و عربستان سعودی می گوید به ایران تعلق دارد.

۶
ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف نظامی عربستان در یمن جزئیاتی از استفاده از سلاح های ایرانی را برای خبرنگاران توضیح داد.

۷
بقایای یک تسلیحات و پهپادهای ایرانی مورد استفاده در حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی.

۸
یک نمونه دیگر از تسلیحات ایرانی مورد استفاده در حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی.