رهبرن جهان از آزادی آنگ سان سوچی، رهبر جنبش دمکراسی برمه، استقبال کردند.
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز شنبه او را «قهرمان من» نامید و گفت برنده ۶۵ ساله جایزه صلح نوبل الهام بخش طرفداران حقوق بشر در برمه و در سراسر جهان است.
آقای اوباما گفت آزادی آنگ سان سوچی، که در ۲۱ ساله گذشته ۱۵ سال در بازداشت فرمانروایان نظامی برمه بود، بسیار دیر صورت گرفت و از دولت برمه خواست تمامی ۲۲۰۰ زندانیان سیاسی را آزاد کند.
گروه «ِالِدرز»، که شماری از رهبران بازنشسته و پیش کسوت جهان را در بر می گیرد نیز از آزادی آنگ سان سوچی استقبال کرد. رهبر گروه، اسقف دزموند توتو وی را «نماد جهانی شجاعت اخلاقی» نامید.
دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا آنگ سان سوچی را «الهام بخش همه ما که آزادی بیان، دمکراسی و حقوق بشر را باور داریم» توصیف کرد.
رهبران دیگر، در حالی که از این رویداد استقبال کردند، هشدار دادند مراقب خواهند بود ببینند او تا چه اندازه آزاد است و حکام نظامی برمه با بقیه زندانیان سیاسی چگونه برخورد خواهند کرد.
نیکولا سارکوزی رییس جمهوری فرانسه گفت هر محدودیتی بر آزادی آنگ سان سوچی «به معنای محرومیت جدید و غیر قابل قبول حقوق او خواهد بود."
چین هنوز به آزادی رهبر جنبش دمکراسی برمه واکنش نشان نداده است. مقامات چین بارها کمیته صلح نوبل را به دلیل اهدای جایزه امسال صلح به «لی یو شیابائو» طرفدار حقوق بشر و دمکراسی در چین محکوم کرده اند. او در حال حاضر یک دوره محکومیت ۱۱ ساله را در زندان می گذراند.