معاون وزیر خارجه روسیه گفته است این کشور به دنبال تقویت نیروهای نظامی در ونزوئلا است.
به گزارش رویترز، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، گفته است که این کشور به دنبال تقویت نیروهای نظامی در ونزوئلا است.
ریابکوف اضافه کرده است که منظور او به طور خاص «تجهیزاتی» است که به ونزوئلا منتقل شده است.
مسکو پیشتر هم اعلام کرده بود که آمادگی دارد متخصصان نظامی بیشتری را از این کشور به ونزوئلا اعزام کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده روز چهارشنبه ۷ فروردین و در جریان دیدار با فابیانا روزالس، همسر خوان گوایدو رئیس جمهوری موقت ونزوئلا تاکید کرده بود که ارتش روسیه باید ونزوئلا را ترک کند.
پیشتر مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده هم در جریان یک گفتوگوی تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، از مسکو خواسته بود از رفتار غیرسازنده خود در ونزوئلا خودداری کند و اضافه کرده بود که ایالات متحده و کشورهای منطقه «در مقابل بالابردن تنشها از سوی روسیه در ونزوئلا، نظارهگر نخواهند ماند.»
پمپئو همچنین خواهان خروج نیروهای نظامی روسیه از ونزوئلا شده بود.
گوایدو از زمستان سال گذشته و با نامشروع خواندن حکومت نیکولاس مادورو، خود را به عنوان رئیس جمهوری موقت این کشور معرفی کرده بود.
ایالات متحده، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای آمریکای لاتین حامی گوایدو هستند. روسیه در کنار چین، ایران، کره شمالی و سوریه از ادامه حکومت مادورو حمایت میکنند.