لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ ایران ۲۱:۳۷

روبیو: هیچ کشوری به اندازه آمریکا با تروریسم مقابله نکرده است

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده

خلاصه خبر:

  • مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، با تأکید بر نقش ایالات متحده در مبارزه با تروریسم جهانی گفت هیچ کشوری در جهان به اندازه آمریکا برای مقابله با گروه‌های تروریستی اقدام نکرده است.
  • وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه سوم آبان، بخشی از یک گفت‌وگوی تلویزیونی مارکو روبیو را منتشر کرد که در آن وزیر خارجه آمریکا به اقدامات ایالات متحده علیه گروه‌های تروریستی در خاورمیانه و آفریقا اشاره می‌کند.
  • روبیو گفت: «این ایالات متحده بود که در دوران ریاست جمهوری پرزیدنت ترامپ، داعش را در خاورمیانه نابود کرد، و القاعده را تضعیف کرد. و این ایالات متحده بود که وارد عمل شد و بن‌لادن را از میان برداشت.»

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، با تأکید بر نقش ایالات متحده در مبارزه با تروریسم جهانی گفت هیچ کشوری در جهان به اندازه آمریکا برای مقابله با گروه‌های تروریستی اقدام نکرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا روز یکشنبه سوم آبان، بخشی از یک گفت‌وگوی تلویزیونی مارکو روبیو با «ایندیا تودی» را در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد که در آن وزیر خارجه آمریکا به اقدامات ایالات متحده علیه گروه‌های تروریستی در خاورمیانه و آفریقا اشاره می‌کند.

روبیو گفت: «این ایالات متحده بود که در دوران ریاست جمهوری پرزیدنت ترامپ، داعش را در خاورمیانه نابود کرد. این ایالات متحده بود که القاعده را تضعیف کرد. و این ایالات متحده بود که وارد عمل شد و بن‌لادن را از میان برداشت.»

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین با اشاره به عملیات ضدتروریستی این کشور در آفریقا گفت ایالات متحده در بخش‌هایی از این قاره نیز ناچار به مداخله و مقابله با عناصر تروریستی شده است.

او در پایان تأکید کرد: «فکر نمی‌کنم هیچ کشوری در جهان تعهدی بیشتر از ایالات متحده آمریکا برای مبارزه با تروریسم جهانی نشان داده باشد.»

همچنبن ببینید:
​
XS
SM
MD
LG