لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ایران ۱۳:۴۳

توقف فعالیت شرکت آرایشی رولون در چین


«رولون، (Revlon Inc) شرکت تولیدکننده لوازم آرایشی اعلام کرده است خط تولید خود در چین را متوقف خواهد کرد. فروش لوازم آرایشی رولون به شدت کاهش یافته و این شرکت قصد دارد با کاهش ۱ هزار شغل سالانه حدود ۱۱ میلیون دلار صرفه جویی کند.

رولون مالک شرکت آرایشی «المی» و لاک ناخن «Sinful Colors» اعلام کرده فعالیت های تولیدی این شرکت در چین حدود ۲ درصد فروش خالص آن است و در سال ۲۰۱۲ فروش خالص شرکت ۱.۴۳ میلیارد دلار بوده است.

بنا به اعلام رولون، این شرکت قصد دارد ۱ هزار ۱۰۰ شغل را - که تعداد زیادی از آن ها در چین هستند - کاهش خواهد داد. حدود ۹۴۰ مشاور زییایی نیز بین افرادی هستند که مشاغل خود را از دست خواهند داد. رولون در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۲، ۵ هزار و ۱۰۰ کارمند داشت.

ارزش سهام رولون که طی سال جاری تقریباً ۷۰ درصد افزایش یافته بود پس از اعلام این خبر در بازار سهام نیویورک اندکی کاهش یافت.

بازار چین مملو از مارک های غربی است. رشد بازار لوازم آرایش چین بین سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ دو برابر شد و ارزش آن به ۲۲.۸ میلیارد دلار رسید.

شرکت های تولیدکننده لوازم آرایشی معروف و گرانقیمت همچون «استی لادر» موفقیت و سودهای کلان خود را مدیون بازار چین هستند. فروش شرکت استی لادر در آسیا در چهار ماهه آخر سال ۷ درصد افزایش یافت. این شرکت سریع تر از هر شرکت لوازم آرایشی غربی فعالیت های خود را در شهرهای کوچکتر منطقه توسعه داده است.

شرکت های غیرآرایشی آمریکایی همچون «Coach Inc» و «Tiffany & Co» نیز در چین شاهد رشد قابل توجه و سریعی بوده اند.

اما از سویی دیگر بازار چین برای شرکت های خارجی پیچیده و گاه زیان آور است.
فروش شرکت «Avon Products Inc» در چین که محصولات خود را به صورت مستقیم به مصرف کننده می فروشد در سال ۲۰۱۲ با ۲۴ درصد کاهش روبرو بود.

فروش شرکت رولون در چین نیز در سال ۲۰۱۲۳ کاهش یافت و این افت میزان فروش تا نیمه اول سال ۲۰۱۳ نیز ادامه یافت. این شرکت در سال ۱۹۹۶ وارد بازار چین شد و کندی رشد اقتصادی چین و در نتیجه کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان به ضرر این شرکت تمام شد.

الیزه گاروفالو، سخنگوی رولون گفته است «ما حضور در چین را با هزینه فعالیت بازرگانی در این کشور ارزیابی کردیم و نتیجه گرفتیم که خروج از بازار چین عاقلانه ترین کار ممکن است».

بنا به اعلام «اداره ملی آمار چین» نرخ خرده فروشی لوازم آرایشی از ژآنویه تا نوامبر ۱۳.۲ درصد افزایش یافت در حالی که این نرخ رشد در سراسر سال ۲۰۱۲، ۱۷ درصد بود.

بعضی از شرکت های آرایشی دیگر فعال در چین نیز از سوی گروه های مدافع حقوق حیوانات روبرو بوده اند چرا که چین از این شرکت ها می خواهد تا محصولات آرایشی و زیبایی خود را روی حیوانات آزمایش کنند.

«اداره دارو و غذای چین» در ماه نوامبر اعلام کرد احتمال دارد این قانون را مورد بازبینی قرار دهد تا بعضی از محصولات آرایشی بدون ضرورت آزمایش بر حیوانات فروخته شوند.

رولون که رونالد پرلمان، آن را خریداری کرده و هم اکنون مالک این شرکت است به اتهامات مختلف با جریمه ۲۲ میلیون دلاری روبرو است. حدود ۱۰ میلیون دلار از این جریمه به اتهامات مربوط به هزینه های مرتبط با کارمندان محلی بازمی گردد و بقیه آن به دلیل عدم پرداخت مالیات حراج محصولات و کالاهایی است که از رده خارج شده بوده اند.

سهام رولون در مبادلات بازرگانی بعد از ظهر چهارشنبه ۰/۲درصد کاهش یافت و به ۲۴.۵۰ دلار رسید.
XS
SM
MD
LG