لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۵:۰۳
پت رایدر، سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده، پنتاگون - آرشیو
پت رایدر، سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده، پنتاگون - آرشیو

زنده وزارت دفاع آمریکا می‌گوید برای مقابله با حمله احتمالی دوباره جمهوری اسلامی به اسرائيل آمادگی دارد

۱۷:۱۶ ۱.۸.۱۴۰۳

ادعای حوثی‌های یمن در مورد حمله موشکی به یک پایگاه نظامی در تل آویو؛ ارتش اسرائیل: از چنین حمله‌ای بی خبریم

حوثی‌های یمن، مورد حمایت جمهوری اسلامی، روز سه‌شنبه ۱ آبان مدعی شدند که یک پایگاه نظامی اسرائیل در تل‌آویو را هدف حمله موشک‌های بالستیک قرار داده‌اند.

شیعیان حوثی یمن گفته‌اند که این حمله را در همبستگی با حزب‌الله لبنان و گروه حماس در غزه انجام داده‌اند.

ارتش اسرائیل درباره وقوع چنین حمله موشکی از یمن در روز سه‌شنبه ۱ آبان ابراز بی‌اطلاعی کرده است.

۱۷:۰۶ ۱.۸.۱۴۰۳

رسانه‌های اسرائیل: خانه نتانیاهو در حمله پهپادی اخیر آسیب دیده است

رسانه‌های اسرائیلی روز سه‌شنبه ۱ آبان با انتشار تصویری از خانه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، از آسیب دیدن آن بر اثر حمله پهپادی حزب‌الله لبنان خبر دادند.

خانه بنیامین نتانیاهو در قیصریه روز شنبه ۲۸ مهر هدف حمله پهپادی قرار گرفت. اسرائیل اعلام کرد بنیامین نتانیاهو و همسرش در زمان حمله، در خانه حضور نداشتند و این حمله تلفات جانی و جراحت در بر نداشته است.

نخست وزیر اسرائیل، جمهوری اسلامی را به دست داشتن در این حمله متهم کرد.

حزب‌الله لبنان روز اول آبان مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.

۱۶:۴۰ ۱.۸.۱۴۰۳

حزب‌الله لبنان «مسئولیت تمام و کمال» حمله پهپادی به خانه بنیامین نتانیاهو را برعهده گرفت

حزب‌الله لبنان، از گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی، در بیانیه‌ای «به طور تمام و کمال و اختصاصی» مسئولیت حمله پهپادی به خانه بنیامین نتانیاهو در قیصریه را برعهده گرفت.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، حکومت ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کرده است.

بنا بر برخی گزارش‌ها، به دنبال این حمله پهپادی خانه‌های برخی مقامات ارشد جمهوری اسلامی نیز به اهداف حمله تلافی‌جویانه و قریب‌الوقوع اسرائیل اضافه شده است.

۱۶:۳۲ ۱.۸.۱۴۰۳

حز‌ب‌الله لبنان از اسارت شماری از اعضایش به دست اسرائیل خبر داد

محمد عفیف، سخنگوی حزب‌الله لبنان، از اسارت برخی از اعضای این گروه به وسیله ارتش اسرائیل خبر داد.

محمد عفیف در نشستی خبری در روز سه‌شنبه اول آبان، بدون اشاره به تعداد اُسرا، مسئولیت حفظ جان آنها را بر عهده اسرائیل دانست.

حزب‌الله لبنان از فردای حمله تروریستی ۱۵ مهر به عنوان اصلی‌ترین بازوی نیابتی جمهوری اسلامی به طور یک‌جانبه حملات راکتی و پهپادی خود به شمال اسرائیل را آغاز کرد.

اسرائیل نیز در پاسخ با انجام حملات شدید علیه مواضع این گروه در لبنان و سوریه، علاوه بر کشتن صدها تن از اعضای این گروه مورد حمایت حکومت ایران، رهبر و فرماندهان ارشد نظامی این گروه از جمله حسن نصرالله، فواد شکر، ابراهیم عقیل، و هاشم صفی‌الدین را از پا در آورده است.

تاکنون چندین کشور، از جمله ایالات متحده، اسرائیل، آلمان، صربستان، لیتوانی، استونی، لتونی، و استرالیا کلیت حزب‌الله را به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است.

شناسایی کلیت حزب‌الله لبنان به عنوان یک سازمان تروریستی به مفهوم تفاوت قائل نشدن میان شاخه سیاسی با شاخه نظامی آن حزب و تروریست شناختن هر دو شاخه حزب‌الله است.

۱۶:۳۲ ۱.۸.۱۴۰۳

ارتش اسرائیل: پایگاه دریایی حزب‌الله لبنان را هدف قرار دادیم

ارتش اسرائیل اعلام کرد که شامگاه دوشنبه یک پایگاه دریایی حزب‌الله لبنان در بیروت را هدف حمله قرار داده است.

به گفته ارتش اسرائیل، اعضای حزب‌الله در این پایگاه آموزشی با قصد حمله به شناورهای نیروی دریایی اسرائیل و اهداف واقع در قلمرو آبی اسرائیل سرگرم تمرین با قایق‌های تندوری نظامی بودند.

۱۳:۵۷ ۱.۸.۱۴۰۳

ادعای حزب‌الله لبنان در مورد پرتاب موشک به دو پایگاه اسرائیلی

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که صبح روز سه‌شنبه اول آبان و پیش از ورود آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده به اسرائیل، به سوی دو پایگاه در نزدیکی شهر تل‌آویو و در غرب شهر حیفا موشک پرتاب کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی در پی حملات هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان و نیز حومه‌های جنوبی بیروت، در دوشنبه شب ۳۰ مهر انجام شده است.

تاکنون گزارشی از وارد آمدن تلفات جانی منتشر نشده است.

در همین حال، ارتش اسرائیل گزارش داد که حدود ۱۰ موشک در حال عبور از لبنان به سمت منطقه نئوت مردخای در شمال اسرائیل شناسایی شدند.

ارتش اسرائیل گفت که برخی از این ۱۰ موشک موشک ها به این منطقه برخورد کردند، اما تاکید کرد که هیچ خسارت جانی گزارش نشده است.

۱۳:۳۳ ۱.۸.۱۴۰۳

هفت شهروند اسرائیلی بازداشتی قصد ترور یک دانشمند ارشد هسته‌ای اسرائیل را داشتند

روزنامه «جروزالم پست» روز سه شنبه اول آبان در ارتباط با دستگیری هفت تن در اسرائیل هفت شهروند به اتهام جاسوسی و انجام صدها ماموریت برای حکومت ایران در اورشلیم شرقی نوشت که آنها «قصد ترور یک دانشمند ارشد هسته‌ای» در مقابل دریافت ۲۰۰ هزار «شِکِل جدید اسرائیل» (واحد پول این کشور) را داشتند.

دستگیرشدگان به عکس‌برداری و جمع‌آوری اطلاعات درباره پایگاه‌ها و تاسیسات ارتش اسرائیل، از جمله پایگاه‌های هوایی «نواتیم» و «رامات» و پایگاه تیپ گولانی، جایی که ۴ سرباز در حمله پهپادی حزب‌الله کشته شدند و همچنین مکان‌ آتشبارهای سامانه پدافندی گنبد آهنین، متهم هستند.

دادستان‌ها با استناد به یافته‌های پلیس و شین‌بت می‌گویند که متمهان وظایف مختلفی را برای سازمان‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران انجام داده‌اند و با عوامل حکومت ایران در ارتباط بوده‌اند.

متهمان در ازای انجام وظایف محوله به آنها، صدها هزار دلار دریافت کرده‌اند که بخشی از آن به صورت رمزارز بوده است.

بنا بر این گزارش، برخی از متهمان به مدت دو سال برای حکومت ایران جاسوسی کرده‌اند و همه آنها از آغاز حمله تروریستی ۱۵ مهر ۱۴۰۲، جاسوس جمهوری اسلامی بوده‌اند.

به نوشته جروزالم پست، مظنون اصلی به نام «رامی علیان»، با نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی تماس گرفت و سپس ۶ تن دیگر را برای کمک در انجام «اقدامات تروریستی» جذب کرد که دو تن از آنها زیر سن قانونی هستند.

رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که وی به توطئه برای انجام فعالیت های تروریستی اعتراف کرده است.

روزنامه «معاریو»‌ نیز نوشت: انتظار می‌رود که دادستانی روز چهارشنبه دوم آبان علیه متهمان اصلی کیفرخواستی با اتهاماتی مانند «کمک به دشمن در زمان جنگ» و «توطئه برای ارتکاب جرایم تروریستی» صادر کند.

بر اساس گزارش ها، مامور اطلاعاتی جمهوری اسلامی به دستگیرشدگان «ماموریت های آزمایشی» می داد که در مقابل آنها دستمزد دریافت می کردند.

این ماموریت ها شامل آتش زدن وسایل نقلیه، نوشتن گرافیتی و خرید نارنجک و مهمات بود. آنها همچنین تلاش کردند به خودروهای پلیس آسیب بزنند.

شبکه تلویزیونی «کان»‌ هم اشاره کرد که ماموران اطلاعاتی جمهوری اسلامی از این گروه خواسته بودند تا درباره یکی از شهرداران در مرکز اسرائیل تحقیق کنند.

در همین حال، به گزارش‌ رسانه‌های اسرائیلی، مظنونان حدود ۱۵ هزار شکل برای خرید یک اسلحه و یک مسلسل دریافت کردند. رسانه های اسرائیلی نوشتند برای آتش زدن هر خودرو تا ۲ هزار شکل پرداخت می شد.

۱۲:۳۷ ۱.۸.۱۴۰۳

وزارت بهداشت لبنان روز سه شنبه اول آبان اعلام کرد که در پی آنچه «حمله هوایی روز دوشنبه اسرائیل به بیمارستان رفیق حریری، بیمارستان دولتی بیروت» نامید، دست کم ۱۸ تن کشته و حدود ۶۰ تن زخمی شدند. اما اسرائیل چنین حمله‌ای را تکذیب کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، ارتش اسرائیل اعلام کرد که هواپیماهای جنگی این کشور اواخر وقت روز دوشنبه ۳۰ مهر «یک هدف حزب‌الله را در نزدیکی بیمارستان دانشگاه رفیق حریری در بیروت هدف قرار دادند، اما بیمارستان را هدف قرار ندادند.»

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای جداگانه افزود که حملات اسرائیل به لبنان در روز دوشنبه ۳۰ مهر، در مجموع دست‌کم ۶۳ کشته و بیش از ۲۳۰ مجروح برجای گذاشته است.

۱۱:۱۰ ۱.۸.۱۴۰۳

بلینکن در نخستین مرحله از سفر خود به خاورمیانه وارد اسرائیل شد

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز سه شنبه اول آبان در ابتدای سفر هفت روزه خود به خاورمیانه برای دیدار با رهبران اسرائیل وارد این کشور شد.

قرار است آقای بلینکن با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر ؛ یوآو گالانت، وزیر دفاع؛ و سایر مقامات اسرائیلی دیدار کند.

به نوشته خبرگزاری رویترز، او در این دیدارها تاکید خواهد کرد که غذا، دارو و سایر کمک‌های بشردوستانه باید به غیرنظامیان در غزه تحویل داده شود و در مورد آزادی گروگان‌های باقی‌مانده گفتگو خواهد کرد.

پیش از این گفته شده بود که یکی از محورهای گفتگوی وزیر امور خارجه ایالات متحده، حمله احتمالی اسرائیل به ایران خواهد بود.

۰۹:۳۶ ۱.۸.۱۴۰۳

امیدواری ایالات متحده به تلاش های جدید برای برقراری آتش بس در غزه

ایالات متحده ابراز امیدواری کرده است که کشته شدن یحیی سنوار، رهبر حماس، در هفته گذشته می تواند انگیزه جدیدی برای آتش بس در غزه ایجاد کند که به تلاش های موازی برای توقف درگیری ها در لبنان کمک رساند.

آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام مصری که خواست نامش فاش نشود، نوشت که رونن بار، رئیس آژانس امنیت اسرائیل، شین بت، برای دومین بار در کمتر از یک هفته گذشته به مصر سفر و با مقامات مصری دیدار کرده است.

او گفت که مصر، کشور میانجی مهم بین اسرائیل و حماس، همچنان با هرگونه حضور اسرائیل در امتداد مرز غزه و مصر مخالف است.

حماس گفته است که خواسته هایش پس از کشته شدن سنوار بدون تغییر باقی می ماند. این گروه شبه نظامی تحت حمایت جمهوری اسلامی گفته است که تنها در مقابل عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه، برقراری آتش بس پایدار و آزادی تعداد زیادی از زندانیان فلسطینی، ده ها گروگان اسرائیلی خود را آزاد خواهد کرد.

حماس در حمله به اسرائیل در ۱۵ مهر سال گذشته بیش از ۲۵۰ تن را به گروگان گرفت که در میان آنها کودکان و سالمندان نیز وجود داشتند. در حال حاضر دهها تن از گروگان ها در دست حماس باقی مانده اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، متعهد شده است که حماس را نابود کرده و تمامی اسیران را بازگرداند و می گوید که اسرائیل باید برای جلوگیری از تسلیح مجدد حماس، حضور امنیتی در غزه داشته باشد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG