ایرانی تبارهای ساکن آمریکا دراین عصر و زمانه به مدارج تازه ای از موفقیت در زمینه های مختلف اجتماعی، هنری، فرهنگی و تجاری دست یافته اند و اغلب آنان در صدر مشاغل کلیدی در برخی از مهم ترین شرکت های ایالات متحده به عنوان آمریکایی های ایرانی تبار برجسته و موفق به کارو فعالیت اشتغال دارند.
نام بسیاری از این شخصیت های موفق و سرشناس جامعه ایرانی ساکن آمریکا درفهرست نشریه معتبر «Fortune 500» (لیست سالیانه ای شامل تجارتخانه های موفق آمریکا) در کنار شرکت های معتبری چون «Ebay»، گوگل، جنرال الکتریک، Verizon و AT&T قرارگرفته است. هم چنین بسیاری از ایرانیان موفق در ایالات متحده آمریکا را صاحبان صنایع و شرکت های تجاری کوچک تشکیل می دهند که هر یک به نوبه خود ازموفقیت های چشمگیر و ارزنده ای برخوردارند.
موفقیت کم نظیر ایرانیان مهاجر بنا بر گفته گلنوش گوهرزاد، سردبیر جوان نشریه پرستیژ: «نه تنها رابطه ای مستقیم با درجه تحصیلات آکادمیک و جنبه های درک تجاری ایرانیان در کل دارد بلکه بخش عظیمی از آن به فرهنگ غنی ایرانی بازمی گردد که این مردمان موفق از آن برخوردارند.»
فصلنامه پرستیژ که بنیانگذارآن روزنامه نگار و پژوهشگر ساکن لس آنجلس، رضا گوهرزاد است، بخشی از انتشارات «سبز» به شمار می رود که از پنج سال پیش تا کنون تا با انتشار نشریات به دو زبان فارسی و انگلیسی جامعی چون «جام و جان» - یک نشریه بهداشت جسم و روان - کوشیده است تا شبکه ارتباطی میان این ایرانیان موفق و جامعه ایرانی ساکن آمریکا ازجمله نسل دوم مهاجران ایرانی بوجود آورد.
گلنوش گوهرزاد معتقد است Networking یا ایجاد ارتباط تنها گوشه ای ازهدف های نشریه پرستیژ است که در اصل می کوشد تا دیدگاهی جامع و همه جانبه از دنیای تجارت را در اختیار خوانندگان خود بگذارد: «ما می خواهیم تاثیراتی که آکادمیا یا فرهنگی بودن، تحصیلات، هنر و بشردوستی بر شیوه های زندگی برجای می گذارد را برجسته کنیم.»
نشریه «پرستیژ» تاریخ غنی ایرانی را با موفقیت های فرهنگی و تجاری که ایرانیان در آمریکا از آن برخوردارند ادغام کرده است. رضا گوهرزاد، بنیانگذارانتشارات سبز و ناشر«پرستیژ» در«اورنج کانتی» در جنوب لس آنجلس می گوید: «ما با احترام به فرهنگ کشورمان و تاکید بر هم بخشی هایی که این فرهنگ در طول تاریخ در زمینه های مختلف به جامعه جهانی داشته است، تمرکز خود را بر روی فعالیت های مستمر و درخشانی گذاشته ایم که ایرانی آمریکایی ها امروز در صحنه علم وتجارت و خدمات فرهنگی و بشردوستانه در ایالات متحده آمریکا ازخود نشان داده اند. ایرانیانی که نمونه های درخشانی از جامعه ایرانی به شمار می روند. افرادی که یک یک اعضای جامعه ایرانی به آنان افتخار می کنند.»
با این همه نشریه «پرستیژ» کاربرد دیگری هم دارد و آن ایجاد محیطی روشنفکرانه برای برخورد آراء و افکار جوانان نسل دومی و آن دسته از افرادی است که اعضای آینده جامعه موفق ایرانی را تشکیل می دهند.
پرستیژ مجموعه ای است از مقالات، بحث و بررسی درمورد مسائل علمی و فرهنگی و معرفی چهره های تازه در دنیای حرفه ای و آکادمیک آمریکایی های ایرانی تبار. تازه ترین شماره این فصلنامه، مطالبی در رابطه با کوروش بزرگ و نخستین اعلامیه حقوق بشر، اطلاعاتی جامع در مورد جنبه های مختلف سرشماری آمریکا که هر۱۰ سال یک بار انجام می شود واهمیت سرشماری سال آینده در ارتباط با ایرانیان درسراسر آمریکا، معرفی حمید بیگلری یکی از مدیران اصلی شرکت بانکی «سیتی کورپ»، مقاله علمی درباره تلسکوپ فضایی «هابل» و مقاله ای درباره فرش های ایرانی در رابطه با نمایشگاه تازه ای که در موزه هنری شهر لس آنجلس LACMA درحال حاضر جریان دارد را مورد بحث و بررسی قرار داده است.