نيويورک تايمز از محاکمه حسنی مبارک به عنوان لحظه ای تاريخی برای مصر و جهان عرب ياد می کند. اين روزنامه می نويسد در سرزمينی که سرنوشتش را رهبرانی رقم می زدند که مردم خود را شایسته حاکميت نمی دانند يکی از اين رهبران توسط مردمش محاکمه می شود. خبرنگار نيويورک تايمز در قاهره می نويسد زمانی که مبارک اتهامات خود را رد کرد مردم بيرون دادگاه با ناباوری فرياد زدند: اگر مبارک مقصر نيست پس چه کسی مقصر است.
وال استريت جورنال در يک نظرسنجی از خوانندگان روزنامه پرسيده که آيا حسنی مبارک بيمارتر از آنست که در دادگاه حضور يابد؟ وال استريت جورنال از حسنی مبارک به عنوان اولين رهبر عرب ياد می کند که توسط مردمش از قدرت ساقط شده و به محاکمه کشيده می شود.
واشنگتن پست با اشاره به اظهارات وکيل مدافع حسنی مبارک به گمانه زنی در خصوص آينده دادگاه پرداخته است. اين روزنامه می نويسد وکيل مدافع مبارک خواستار حضور محمد حسين طنطاوی، رئيس شورای عالی نظامی مصر، در دادگاه شده اقدامی که شايد برای مسئول نشان دادن نظاميان در قتل معترضان صورت گرفته است. واشنگتن پست می نويسد اين اقدام ممکن است به خشم رو به فزونی مردم نسبت به رهبران نظامی مصر دامن زند.
در خصوص مسائل داخلی آمريکا، واشنگتن پست طی مطلبی به توافق ها بر سر افزايش سقف مجاز قرض های دولت پرداخته واشنگتن پست می نويسد سرمايه گذاران خارج از آمريکا توافق های صورت گرفته در واشنگتن برای کاهش مخارج دولت را کافی نمی دانند و نگرانند که در نهایت بهای بدهی های بالای آمريکا را طلبکاران غير آمريکايی پرداخت کنند.
ال تايمز، از سوی ديگر به تاثير کاهش هزينه های دولت آمريکا بر بازار سهام پرداخته. اين روزنامه می نويسد با اين حال که تصميم نماینگان آمريکايی برای کاهش مخارج دولت به نسبت محافظه کارانه بوده ولی سرمايه گذاران نگرانند اين امر به بحران رکود اقتصای در آمريکا دامن زند.