پاپ بنديکت، با متبارک شناختن پاپ فقيد جان پل دوم در يک مراسم مذهبی کاتوليک ها، يک گام ديگر سلف خود را به مرحله تقدس نزديک تر ساخت.
جمعيتی يک ميليون و پانصد هزار نفری امروز، يکشنبه، برای شنيدن موعظه پاپ در مورد تبرک پاپ فقيد در خيابانهای اطراف ميدان سنت پير جمع شده بودند.
پس از اعلام تبرک، جمعيت با فريادهای شادی شاهد رونمائی تصويری بزرگ و ديواری از پاپ فقيد بود.
پاپ بنديکت در موعظه اش از سلف خود به عنوان لهستانی نمونه ای ياد کرد که با ايمان و عشق و شجاعت به يک رسالت بزرگ انسانی تحقق بخشيد، و به مومنان در سراسر جهان کمک کرد از اينکه مسيحی شناخته شوند بيمی به خود راه ندهند.
تبرک يکی از عمده ترين مراحل در جهت رسيدن به مرحله تقدس است، و برای کاتوليک ها بالاترين افتخار محسوب می شود.
اعلام تبرک در مورد جان پل دوم که به فاصله شش سال پس از درگذشت وی صورت گرفت جزو يکی از سريع ترين مواردی محسوب می شود که تاکنون در اين زمينه در تاريخ مسيحيت انجام گرفته است.
راهبه مسيحی فرانسوی، ماری سيمون پير نيز جزو حاضرين در مراسم روز يکشنبه بود که مقامات کاتوليک شفا يافتن وی را از بيماری پارکينسون به معجزه ای نسبت داده اند که برای توجيه رساندن جان پل دوم به مرحله تبرک ضروری است.
ارتقای جان پل دوم به مرحله قدوسيت اکنون مستلزم نسبت دادن يک معجزه ديگر به اوست.
بعضی از کاتوليک ها با تقديس جان پل دوم مخالف اند، و می گويند عکس العمل وی به افتضاحات حاکی ازسوء استفاده ها و آزار هائی جنسی ، که کليسای کاتوليک را تکان داد، درست و کافی نبوده است.