هشت چهره که هر کدام به گونه ای تبلور مفاهیمی چون عشق و زیبایی هستند، به شکل شخصیت ژولیت در نمایشنامه «رومئو و ژولیت» ویلیام شکسپیر درآمده اند.
به تصویر کشیدن ژولیت مدرن در پروژه تقویم پیرِلی سال ۲۰۲۰، که با عنوان «در جستوجوی ژولیت» اجرا شده است، ایده پائولو رووِرسی عکاس ایتالیایی این پروژه بود.
اما واتسون، بازیگر مشهور بریتانیایی که سفیر حسن نیت سازمان ملل متحد است و با راه اندازی کارزار #HeforShe مردان را به تلاش در راستای برقراری برابری جنسیتی تشویق می کند، یکی از این ژولیت های امروزی بود.
یارا شهیدی، بازیگر جوان آمریکایی که پدرش ایرانی است، نیز یکی دیگر از ژولیت های قرن بیست و یکم است. یارا برای سازمان ها و کمپین های گوناگون فعالیت می کند که تمرکز بیشتر آنها، فراهم کردن امکانات بهتر برای نسل جوان و درگیرکردن آنها در پروسه های سیاسی و اجتماعی است.
ایندینا مور نخستین مانکن تراجنسیتی است که برای یک برند معتبر مد رژه رفته است. او که در ۱۴ سالگی مجبور شد خانواده اش را ترک کند، امروز از سوی مجله تایم به عنوان یکی از ۱۰۰ چهره تأثیرگذار جهان شناخته می شود.
روزالیا، خواننده جوان اسپانیایی، پس از عمل جراحی تارهای صوتی اش، دلسرد نشد و به فعالیتش ادامه داد. یکی از مشهورترین ترانه های او به نام «مالامِنته» در یوتیوب ۹۰ میلیون بار تماشا شده است.
کلیر فوی، بازیگر بریتانیایی که در نقش ملکه الیزابت در سریال «تاج» درخشید، نیز موانع بسیاری را پشت سر گذاشته است که از آن جمله می توان به مبارزه او با توموری که در هجده سالگی در چشم راستش رشد کرده بود، اشاره کرد.
کریستن استوارت، بازیگر و مانکن آمریکایی، میا گاث، هنرپیشه و مدل بریتانیایی، و کریس لی، خواننده چینی، نیز از جمله چهره هایی هستند که ژولیت را در دوران مدرن به تصویر می کشند.
عکاسی برای شماره امسال تقویم پیرلی، یک هفته طول کشید. عکسها در ماه مه در پاریس و وِرونا گرفته شدند.
پائولو رووِرسی می گوید: «من همچنان در جستجوی ژولیت هستم و فکر کنم تا آخر عمر دنبالش بگردم؛ چون ژولیت، یک رویا است»
تقویم «پیرلی» از سال ۱۹۶۳ هر سال چاپ می شود؛ ولی در سال ۱۹۷۴ انتشار آن متوقف شد و ده سال بعد دوباره زیر چاپ رفت.
این تقویم در سالهای گذشته با عکس های نیمه برهنه زنان شناخته می شد؛ اما مدتی است رویکرد خود را تغییر داده و قدرت و موفقیتهای زنان را برجسته می کند.