عکس روز را با عکسهایی از پیوستن دختران چیبوکی آزاد شده از بوکو حرام به خانواده هایشان، هشتمین اجلاسیه گروه بریکس در گوا هند، و رقابتهای ملی ریش و سیبیل در بخارست رومانی دنبال کنید.
عکس روز: از قالیهای رنگارنگ فراهان اراک تا مسابقه ملی ریش و سیبیل در بخارست

۱
قالیهایی به رنگ طبیعت در روستاهای فراهان در اراک. عکس: محمد وروانیفراهانی

۲
یکی از دختران چیبوکی آزاد شده از بوکو حرام به خانواده اش پیوسته است. پنج شنبه هفته پیش ۲۱ دختران چیبوکی از دست بوکو حرام آزاد شدند و به پایتخت نیجریه، منتقل شدند. چندین روز طول کشید تا والدینشان توانستند از شهر دور افتاده چیبوک در شمال نیجریه به دیدار فرزندان شان بیایند.

۳
در رزمایش فدائیان حریم ولایت.
عکس: مهدی بلوریان
عکس: مهدی بلوریان

۴
پیروزی کارولین وزنیاکی تنیسور دانمارکی در مسابقات آزاد تنیس هنگ کنگ. او در بازی فینال از کریستینا ملادنوویچ فرانسوی برد.

۵
خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران، عکس هایی از اتمام ساخت ضریح امامین عسکرین منتشر کرده است. این ضریح تازه ساخته شده، در قم است. عکس: امیر حسامینژاد

۶
اندی ماری، تنیسور بریتانیائی، قهرمان مسابقات مسترز شانگهای شد. ماری در فینال این مسابقات با غلبه بر روبرتو باتیستای اسپانیایی، جام قهرمانی رقابتهای شانگهای چین را از آن خود کرد.

۷
از خودرور کوید یا KWID محصول رنو به عنوان جانشین خودروی پراید یاد می شود. بزودی قرار است این نوع رنو، به قیمت سی میلیون تومان در ایران تولید و عرضه شود.

۸
عملیات پیشمرگههای کرد برای پس گرفتن موصل، دومین شهر بزرگ عراق از داعش.
دو سال پیش داعش این شهر را پایتخت خود در عراق اعلام کرد.
دو سال پیش داعش این شهر را پایتخت خود در عراق اعلام کرد.