گالری امروز را با عکس هایی از برخورد با معترضان هنگ کنگی، نمایشگاه بازی های کامپیوتری ژاپن و آمادگی تونس برای انتخابات فردا دنبال کنید:
عکس روز: از واکسناسیون وبا در یمن تا آمادگی تونس برای انتخابات یکشنبه

۱
زن جوان در شهر صنعا در یمن، واکسن وبا دریافت میکند. جنگ داخلی در این کشور موجب افزایش بیماری ها از جمله وبا شده است.

۲
نمایش فانوس های رنگی در یک مرکز خرید در شهر کوالا لامپور مالزی به بهانه نزدیک بودن پائیز.

۳
فردا قرار است در تونس انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود. بهار عربی ده سال پیش از تونس آغاز شد و این کشور از معدود کشورهایی بود که نظام حاکم را با یک نظام سیاسی دموکراتیک جایگزین کرد.

۴
معترضان هنگکنگی مخالف چین و گروهی در حمایت از چین روز شنبه در هنگتجمع کردند اما پلیس معترضان به چین را با خشونت بازداشت کرد.

۵
این زوج با حضور شهردار شهر برایزاخ در جنوب غربی آلمان مراسم ازدواج شان را روی تاب برگزار کردند.

۶
دروازهبان تیم فوتبال بایر لورکوزن آلمان اینچنین تسلیم گل دوم مهاجمان تیم فوتبال دورتمند شده است. زرد پوشان دورتمند بازی را چهار بر صفر به نفع خود پایان دادند.

۷
چند ژاپنی در حاشیه نمایشگاه بازیهای کامپیوتری در توکیو در لباس قهرمانهای کمیک و بازیهای کامپیوتری.

۸
سیل در اسپانیا جنوب والنسیا دست کم شش کشته برجانی گذاشت. بارندگی شدید موجب این سیل شد.