گالری امروز را با عکس هایی از مسابقات صخره نوردی ژاپن، جشن مجارها و آمادگی اوکراین برای جشن روز استقلال دنبال کنید:
عکس روز: از جلسه مایک پنس در کنار فضاپیمای دیسکاوری تا مسابقات صخرهنوردی قهرمانی جهان

۱
ششمین نشست شورای ملی فضایی آمریکا با حضور مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا در موزه فضایی در شمال ویرجینیا برگزار شد. در عکس فضاپیمای دیسکاوری مشخص است. این فضاپیما در سال ۲۰۱۱ بازنشسته شد.

۲
یک زن رقصنده اسپانیایی در فستیوال گل در شهر دِبرِتسن در مجارستان. دبرتسن زمانی پایتخت مجارستان بود.

۳
این زن جوان صخرهنورد اسلونی در مسابقات قهرمانی صخره نوردی جهان در ژاپن است.

۴
همزمان با سیل شهر اللهآباد در شمال هند، این پسر بچه به داخل آب شیرجه می زند. باران های شدید موجب بالاآمدن آب شد.

۵
بازار سهام در شرق آسیا که به تبعیت از بازار آمریکا دستخوش تغییراتی شده بود، بعد از تصمیم آمریکا برای مهلت دادن به شرکت چینی هواوی، شاهد رشد بوده است.

۶
گروهی از سربازان در حال تمرین پیش از مراسم روز استقلال اوکراین که چهار روز دیگر برگزار می شود.

۷
حدود صد مهاجر آفریقایی در یک کشتی در مدیترانه گرفتار شده اند. دولت ایتالیا حاضر به پذیرش آنها نیست.

۸
دو نفر که خود را به شکل کاراکتر های بازی های کامپیوتری در آورده اند. شهر کلن آلمان میزبان گِیمزکام یا نمایشگاه صنایع مربوط به بازیهای رایانهای است.