گالری عکس امروز را با عکسهایی از حمله به وزارت مخابرات افغانستان تا ادامه تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه و مسابقه طناب کشی زنان در هند ببینید:
عکس روز : از رفراندوم قانون اساسی در مصر تا دیدار وزرای خارجه آمریکا و ژاپن

۱
مردم مصر در همه پرسی اصلاح قانون اساسی شرکت میکنند که می تواند منجر به به تداوم ریاست جمهوری عبدالفتاح السیسی شود.

۲
پس از حمله انتحاری در نزدیکی وزارت مخابرات افغانستان، ماموران امنیتی مردم را از اماکن نزدیک این حادثه از جمله وزارت فرهنگ این کشور بیرون می آورند.

۳
فرار مردم از صحنه درگیری میان ماموران امنیتی افغانستان و مهاجمان، در نزدیکی وزارت مخابرات این کشور

۴
مردی در جریان تظاهرات جلیقه زردها در پاریس یک صلیب چوبی را در مقابل کلیسای نتردام به دوش می کشد. جلیقه زردها در تظاهرات روز شنبه خود خطاب به رئیس جمهوری فرانسه شعار می دادند که بازسازی کلیسای در آتش سوخته نتردام تنها مشکلی نیست که باید حل شود.

۵
جلیقه زردها در فرانسه بار دیگر در اعتراض به سیاست های اقتصادی امانوئل ماکرون در پاریس تظاهرات کردند.

۶
جلیقه زردهای فرانسه برای بیست و سومین هفته متوالی به خیابانها آمدند و تظاهرات کردند.

۷
موتورهای آتش گرفته در جریان ادامه تظاهرات جلیقه زردهای فرانسه.

۸
جمعی از زنان هندی در جشن برداشت محصول در مسابقه طناب کشی شرکت کردهاند.