بخش انگلیسی صدای آمریکا - گزارشگری و مبارزه برای حقوق زنان، دو دلیل مهمی است که موجب شده کارمندان رادیو «میرمن» به کار خود همچنان ادامه دهند.
از زمان تاسیس این ایستگاه رادیویی با خبرنگارانی که همگی زن هستند در سال ۲۰۱۱ در شهر قندهار افغانستان، خبرنگاران این رادیو از سوی طالبان و سایر گروههای مبارز در منطقه، اخطار دریافت کرده و مورد تهدید قرارگرفتهاند. ولی آنها تسلیم نشدهاند.
مریم دورانی، مدیر رادیو میرمن می گوید: «استانهای جنوبی، مناطق سختی برای کار کردن خبرنگاران هستند. خبرنگاران زن برای کارکردن در این مناطق باید تعهد و جرات زیادی داشته باشند.»
رنگینه انوری، خبرنگار افغانستانی که در همان منطقه رادیو میرمن گزارش میدهد، می گوید کار کردن در منطقه قبیلهای مثل قندهار با عواقب منفی و ناخوشایند همراه است.
خانم انوری میگوید: «من سالها است که با رادیو میرمن کار کردهام. از سختیهایی که زنان با آن مواجه هستند، از جمله نبودن امنیت، تهدید، و نگرانی های مربوط به ایمنی، و غیره آگاه هستم. من اینجا برای آگاهسازی و برای بالا بردن ظرفیت زنانی که در بیرون از اینجا کار می کنند، به فعالیت مشغول هستم.»
رادیو میرمن با گزارش دادن در مورد مسائل کلیدی، و با رساندن صدای زنان، بخت آن را پیدا کرده است که شنیده شود.
آریا رحمت فعال حقوق زنان می گوید: «وقتی با برنامه رادیویی ارتباط برقرار می کنیم، سوالهایمان را مطرح می کنیم و آنها پاسخ سوالها از مقامات دولت را در اختیار ما قرار می دهند. این جوابها به ما کمک کرده و در زندگی ما تغییر ایجاد کردهاند.»
برای خبرنگاران این ایستگاه رادیویی، دریافت جایزه تاثیرگذاری سال ۲۰۲۰ «گزارشگران بدون مرز» نشانگر قدردانی از زحمات آنها است.
خاطره، یکی از خبرنگاران رادیو میرمن، می گوید: «رادیو میرمن بهترین خبر را دریافت کرد. جایزه گزارشگران بدون مرز بهترین خبری بود که زنان در اینجا دریافت کردند. خبرنگاران میرمن خوشحال هستند که کوششهای آنها نتیجهبخش بود.»
مدیران رادیو میرمن میگویند برای قدرتمندکردن زنان در داشتن نقش پررنگ و مفید در جامعه، مسیر طولانیای را در پیش رو دارند. آنها میگویند دریافت جایزه تاثیرگذاری گزارشگران بدون مرز موجب قویتر شدن تعهد آنها برای رسیدن به هدف شده است.