لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۰۳

کرونا در ایران و جهان؛ پنجشنبه ۲۶ تیر: مرگ ۱۹۸ نفر دیگر براثر کرونا در ایران طی یک شبانه روز


صحت آمار اعلام شده توسط جمهوری اسلامی به شدت مورد تردید است
صحت آمار اعلام شده توسط جمهوری اسلامی به شدت مورد تردید است

مهمترین و تازه‌ترین خبرها مربوط به همه‌گیری کرونا در جهان و ایران را در زیر دنبال کنید

  • ساعت ۲۳:۵۷

قربانیان ویروس کرونا در‌ جهان به ۵۸۶ هزار و ۱۷۴ نفر رسید.

داده‌های دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد آمریکا با ۱۳۷ هزار و ۸۹۷ مورد مرگ ناشی اژ ابتلا به «کووید-۱۹» بیشترین تعداد قربانی در جهان را داشته است. پس از آن، برزیل قرار دارد که تاکنون ۷۵ هزار و ۳۶۶ نفر را در اثر این بیماری از دست داده است.

برزیل تاکنون ۷۵ هزار و ۳۶۶ نفر را در اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست داده است
برزیل تاکنون ۷۵ هزار و ۳۶۶ نفر را در اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست داده است
  • ساعت ۲۳:۴۹

شهر نیویورک، مراکز خرید و موزه‌هایش را باز نخواهد کرد حتی اگر وارد فاز بعدی بازگشایی شود. فرماندار ایالت نیویورک گفت نیویورک سیتی آماده ورود به فاز چهارم بازگشایی است اما این تصمیم‌گیری پس از بررسی دقیق آمار مبتلایان اعلام خواهد شد.

دیگر بخشهای اینایالت، در فاز چهارم هستند که شامل بازگشایی مراکز خرید و برخی از مراکز فرهنگی و هنری می‌شود. اما این شامل حال شهر نیویورک نخواهد شد.

  • ساعت ۲۳:۰۶

وزارت بهداشت مکزیک از ۶ هزار و ۱۴۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و ۵۷۹ مرگ ناشی از آن خبر داد. به این ترتیب، شمار کل مبتلایان به «کووید-۱۹» در مکزیک به ۳۱۷ هزار و ۶۳۵ نفر رسید. از این تعداد، ۳۶ هزار و ۹۰۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

دولت مکزیک می‌گوید شمار واقعی مبتلایان احتمالا به مراتب بیشتر از موارد تأیید شده است.

  • ساعت ۲۱:۵۹

رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا می‌گوید همه‌گیری «کووید-۱۹» در این قاره به «نهایت سرعت» رسیده است. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آفریقا از نیم میلیون نفر عبور کرده است و آفریقای جنوبی با داشتن بیش از ۲۲۴ هزار بیمار، از دیگر کشورها بیشتر تحت تأثیر این بحران قرار گرفته است.

استان گائوتنگ که ژوهانسبورگ مرکز آن است و پرتوریا نیز بخشی از آن محسوب می‌شود در حال آماده‌سازی ۱.۵ میلیون قبر است اما مسئولان از مردم خواسته‌اند تا با رعایت نکات بهداشتی از رسیدن به این نقطه جلوگیری کنند.

  • ساعت ۲۰:۴۵

در هند، پس از ثبت بیش از ۶۰۰ مورد مرگ ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹» در یک شبانه‌روز، بیش از ۱۲۵ میلیون نفر دوباره خانه‌نشین می‌شوند. این قرنطینه دو هفته‌ای در ایالت بیهار، یکی از فقیرترین مناطق کشور اعمال می‌شود و تمامی مدارس، کلوپ‌ها، معابد و کسب‌وکارهای غیرضروری تعطیل خواهند شد.

شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در هند به یک میلیون نفر نزدیک شده است. این کشور با ثبت بیش از ۳۲ هزار مورد جدید ابتلا در یک شبانه‌روز، رکورد پیشین خود را شکست.

  • ساعت ۱۹:۰۴

حتی چاقی متوسط نیز می‌تواند خطر پیچیدگیهای ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹» در افراد را بالا ببرد.

در مقاله‌ای منتشر شده در مجله اروپایی اندوکرینولوژی، پژوهشگران ۴۸۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» را از بیمارستانی در بولونیای ایتالیا بررسی کرده‌ و به این نتیجه رسیدند که بیش از یک پنجم آنها شاخص توده بدنی بالای ۳۰ داشته‌اند. شاخص توده بدنی از تقسیم وزن بر توان دوم قد به دست می‌آید و اگر بالای ۴۰ باشد، چاقی مفرط محسوب می‌شود.

این تحقیق نشان داده که شاخص توده بدنی بین ۳۰ تا ۳۴.۹، با افزایش خطر آسیب ریوی و بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه مرتبط است و اگر این شاخص بالای ۳۵ باشد، خطر مرگ به شدت افزایش پیدا می‌کند.

  • ساعت ۱۸:۲۸

اسپانیا، یاد ده‌ها هزار قربانی «کووید-۱۹» در این کشور را گرامی داشت. این مراسم به ریاست فیلیپه ششم، پادشاه اسپانیا و با حضور مقامات ارشد اتحادیه اروپا و سازمان بهداشت جهانی در میدانی خارج از کاخ سلطنتی مادرید برگزار شد.

ویروس کرونا در اسپانیا، ۲۸ هزار و ۴۱۳ قربانی گرفته است.

در این مراسم ازافرادی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و مشاغل ضروری دارند نیز قدردانی شد.

  • ساعت ۱۷:۱۲

بیش از ۱۰۰ دانشمند برجسته از جمله ۱۵ برنده جایزه نوبل می‌خواهند افراد سالم عمدا خود را در معرض ویروس کرونا قرار دهند تا پروسه تولید واکسن «کووید-۱۹» سریع‌تر پیش رود.

آنها در نامه‌ای سرگشاده به رئیس انستیتوی ملی بهداشت آمریکا خواستارانجام «آزمایشهای بالینی چالشی» شده‌اند که می‌تواند ماه‌ها، پروسه تولید واکسن را جلو بیاندازد.

در این آزمایشها، داوطلبان پس از دریافت واکسن خود را عمدا و تحت شرایط کنترل شده در معرض ویروس قرار می‌دهند.

امضاءکننده‌های نامه، با اشاره به حمایت چندین قانونگذار آمریکایی از این آزمایشها، خواستار تأیید سازمان‌های نظارتی برای پیشبرد آن شده‌اند.

  • ساعت ۱۵:۱۲

شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۳.۵ میلیون نفر نزدیک می‌شود. داده‌های دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد از این تعداد، ۱۳۷ هزار و ۴۱۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

۳۹ ایالت آمریکا، شاهد افزایش شمار مبتلایان نسبت به هفته گذشته بودند.

شمار مبتلایان در ایالت فلوریدا به ۳۰۱ هزار و ۸۱۰ نفر رسید.کالیفرنیا که پرجمعیت‌ترین ایالت آمریکا است رکوردی تازه در افزایش شمار بیماران بستری شده در بیمارستان ثبت کرد و‌ مقامات بهداشتی منطقه لس آنجلس، احتمال یک فرمان «خانه بمانید» جدید را مطرح کردند.

  • ساعت ۷:۰۰

براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران، طی شبانه روز گذشته، ۱۹۸ بیمار کرونا دیگر جان خود را از دست دادند و شمار مرگ براثر این ویروس به ۱۳هزار و ۶۰۸ نفر رسیده است.

در ۲۴ساعت گذشته دو هزار و ۵۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شده و شمار مبتلایان ۲۶۷ هزار و ۶۱ نفر اعلام شده است. استانهای آذربایجان های شرقی و غربی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، مازندران و هرمزگان همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.

صحت آمار اعلام شده توسط جمهوری اسلامی همچون آمارهای چین و روسیه به شدت مورد تردید است و سازمان بهداشت جهانی و حتی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام کرده‌اند که آمار واقعی ابتلا و مرگ چند برابر آمار رسمی در ایران است.

XS
SM
MD
LG