لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ مهر ۱۴۰۲ ایران ۰۸:۴۷

کرونا در ایران و جهان؛ چهارشنبه ۱۱ تیر: محدودیت در استان‌های ایران بعد از افزایش مرگ و ابتلای افراد به کرونا


People on their motorcycles wait for a green light at an intersection in southern Tehran, Iran, Wednesday, April 29, 2020. Iran is battling the most severe coronavirus outbreak in the Middle East, as the country is suffering under intense U.S…

مهمترین و تازه‌ترین خبرها مربوط به همه‌گیری کرونا در جهان و ایران را در زیر دنبال کنید

  • ساعت ۲۳:۵۵

هواپیمایی «آلاسکا ایرلاینز» به مسافرانی که از زدن ماسک خودداری کنند کارت زرد می‌دهد. این هواپیمایی گفته است سلامت مسافران اولویت دارد و از همین ماه، مهمانداران اجازه خواهند داشت به هر کسی که از زدن ماسک خودداری می‌کند کارت زرد هشدار بدهند. این، ممکن است مسافر متخلف را برای مدتی از پرواز با این هواپیمایی منع کند.

کودکان زیر دو سال و افرادی که مشکل تنفسی دارند و یا ناتوانی جسمی دارند و نمی‌توانند ماسک بزنند از این قانون مستثنی هستند. مسافران می‌توانند هنگام نوشیدن و غذا خوردن ماسک خود را بردارند.

  • ساعت ۲۳:۳۸

در برزیل، شمار جانباختگان ویروس کرونا از مرز ۶۰ هزارنفر فراتر رفت و با ثبت ۵۳۸ مورد مرگ جدید به ۶۰ هزار و ۱۹۴ نفر رسید.

شمار کل مبتلایان در برزیل نیز با ثبت ۱۸ هزار و ۴۲۸ مورد دیگر، به ۱.۴۲ میلیون نفر رسید. همه‌گیری کرونا، ۸ میلیون نفر را در این کشور بیکار کرده است.

کارمندان ارسال غذا در برزیل به شرایط کاری خود اعتراض دارند
کارمندان ارسال غذا در برزیل به شرایط کاری خود اعتراض دارند
  • ساعت ۲۳:۰۷

ارزش سهام شرکت داروسازی «فایزر» پس از اعلام نتایج مثبت نخستین مراحل آزمایشهای بالینی بر روی واکسن کرونا بالا رفت. این آزمایشها بر روی ۴۵ نفر انجام شد که به گفته فایزر، واکسن را به خوبی تحمل کردند و تنها برخی از افرادی که دز بالا دریافت کرده بودند دچار تب شدند.

 شرکت بزرگ داروسازی آمریکایی «فایزر» و شرکت آلمانی «بایو‌ان‌تک» این واکسن را به صورت مشترک طراحی و تولید کرده‌اند. آنها پیشتر اعلام کرده بودند که واکسن «بی ان تی ۱۶۲» در صورت موفقیت می‌تواند تا پایان سال جاری میلادی، به تولید انبوه برسد.

این واکسن بر اساس پیام‌رسان «آر ان ای» کار ‌میکند و بر خلاف واکسن‌های سنتی، از ویروس تضعیف شده استفاده نمی‌کند.

  • ساعت ۲۲:۴۷

مصر، پروازهای بین‌المللی را از سر گرفت و جاذبه‌های مهم توریستی خود از جمله هرم بزرگ جیزه را پس از سه ماه تعطیلی در پی شیوع ویروس کرونا به روی مردم گشود.

صنعت گردشگری مصر، با در نظر گرفتن مشاغل و سرمایه‌گذاری‌هایی که غیرمستقیم به‌ آن وابسته هستند، بخش مهمی از درآمد این کشور را تشکیل می‌دهد و در این مدت به حال تعلیق درآمده بود.

وزارت بهداشت مصر، ۶۸ هزار و ۳۱۱ مورد ابتلا به «کووید-۱۹» و ۲ هزار و ۹۵۳ مورد مرگ را ثبت کرده است.

در ماه مارس، هرم بزرگ جیزه برای قدردانی از اعضای کارد درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند روشن شد
در ماه مارس، هرم بزرگ جیزه برای قدردانی از اعضای کارد درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند روشن شد
  • ساعت ۲۱:۳۷

بیل دبلازیو، شهردار نیویورک در یک نشست خبری گفت فاز سوم بازگشایی شامل غذاخوردن داخل رستوران نخواهد شد. آقای دبلازیو به افزایش شمار مبتلایان در تعدادی از ایالتهای آمریکا اشاره کرد و گفت تجمع مردم در بارها و داخل رستورانها مشکل‌آفرین شده است.

شهردار نیویورک تأکید کرد که غذا خوردن در فضای آزاد مشکلی ایجاد نکرده است و از شهرندان خواست تا از رستورانها حمایت کنند. در فاز سوم قرار بود فضای داخل رستورانها نیز با رعایت نکاتی چون زدن ماسک و فاصله میزها از یکدیگر به روی مشتریان باز شود.

  • ساعت ۲۰:۳۲

فاز سوم بازگشایی از امروز در ایالت ویرجینیا آغاز می‌شود. رالف نورتم، فرماندار این ایالت پس از شانزده روز پی‌در‌پی که موارد ابتلا به ویروس کرونا سیر نزولی را طی کرد تصمیم به ورود به مرحله بعدی بازگشایی گرفت. اما قسمت بار رستورانها همچنان بسته خواهد ماند تا از تجمع مردم و پخش ویروس جلوگیری شود. آقای نورتم گفت با دقت شرایط را در ایالتهای دیگر دنبال می‌کند و بهتر است فاز سوم بازگشایی محتاطانه انجام شود.

در این مرحله از بازگشایی، تجمع افراد تا ۲۵۰ نفر آزاد است و استخرها و باشگاه‌های ورزشی با ۷۵ درصد ظرفیت فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.

واشنگتن دی سی و مریلند هنوز در فاز دوم بازگشایی قرار دارند.

  • ساعت ۲۰:۱۱

گزارش جدیدی از شرکت آمریکایی «یلپ» نشان می‌دهد از آغاز شیوع ویروس کرونا در ماه مارس، حدود ۲۴ هزار رستورانی که در این وب سایت ثبت‌نام هستند جلوی نام خود اعلام کرده‌اند که به طور دائمی تعطیل شده‌اند. آمار انجمن رستورانهای ملی آمریکا تخمین زده است ۳ از کل رستورانها یعنی حدود ۲۰ هزار رستوران، دیگر پذیرای مشتری نخواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، حدود ۲.۲ میلیون رستوران در سراسر جهان با خطر تعطیلی روبرو هستند.

هنوز مشتریان برای نقد رستورانها به وب سایت «یلپ» مراجعه می‌کنند و به خدمات رستوران امتیاز می‌دهند. «یلپ» از مردم خواسته است تا در دوران همه‌گیری کرونا، همدلی بیشتری با کسب‌وکارها داشته باشند و نقدهای بد را تنها برای عدم رعایت نکات بهداشتی و یا فاصله اجتماعی کنار بگذارند.

  • ساعت ۱۸:۴۵

هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» از امروز با ظرفیت تکمیل پرواز می‌کند‌‌. پیش از این، صندلی وسط را خالی می‌گذاشتند تا فاصله اجتماعی میان مسافران رعایت شود‌‌. این اقدام «امریکن ایرلاینز» با انتقاد رابرت ردفیلد، رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا و همچنین آنتونی فاوچی، رئیس انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا روبرو شد. آقای ردفیلد این تصمیم را یک «سرخوردگی اساسی» دانست و گفت پیام درستی را منتقل نمی‌کند.

هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» در واکنش به انتقادها، به اقدامات دیگری چون اجباری‌کردن‌ ماسک، چک کردن علائم «کووید-۱۹» مسافران پیش از پرواز ، ضدعفونی کردن هواپیما و انعطاف‌پذیری در تغییر برنامه سفر مسافران برای مهار ویروس اشاره کرده است.

  • ساعت ۱۷:۲۶

دولت آمریکا حدود ۵۰۰ هزار دز از داروی «رمدسیویر» را که تقریبا تمامی موجودی این دارو تا سه ماه آینده است خریداری کرد.

این، یکی از دو دارویی است که نشان داده می‌تواند روند ‌بهبودی بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» را سرعت ببخشد. داروی «رمدسیویر» که توسط شرکت «گیلیاد ساینسز» طراحی شده است ابتدا برای مقابله با ابولا تولید شد اما موفقیت چندانی در این رابطه به دست نیاورد.

پژوهشگران پس از انجام چندین آزمایش به این نتیجه رسیدند که این دارو می‌تواند در پیشگیری و همچنین درمان ویروس‌های کرونا که «کووید-۱۹» نوعی از آن است مؤثر باشد.

الکس ایزار، وزیر بهداشت آمریکا در بیانیه‌ای گفت پرزیدنت ترامپ معامله شگفت‌انگیزی انجام داد تا اطمینان حاصل کند همه آمریکایی‌ها به نخستین روش درمانی تأیید شده «کووید-۱۹» دسترسی داشته باشند.

  • ساعت ۱۵:۳۰

با افزایش تعداد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا، مقامات جمهوری اسلامی از افزایش محدودیت‌ها در ۱۱ استان ایران خبر دادند.

روز چهارشنبه سخنگوی وزارت بهداشت ایران از ۲۵۴۹ بیمار جدید و مرگ ۱۴۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد که آمار رسمی مبتلایان کرونا در ایران به ۲۳۰ هزار و ۲۱۱ نفر و شمار قربانیان به ۱۰ هزار و ۹۵۸ نفر رسانده است.

صحت آمار اعلام شده توسط جمهوری اسلامی همچون آمارهای چین و روسیه به شدت مورد تردید است و سازمان بهداشت جهانی و حتی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام کرده‌اند که آمار واقعی ابتلا و مرگ چند برابر آمار رسمی در ایران است.

XS
SM
MD
LG