لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ ایران ۲۳:۱۲

رعایت آتش بس با اسراییل از سوی حماس


بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل روز سه شنبه از محمود عباس خواست این توافقنامه را لغو کرده و «راه صلح با اسراییل را انتخاب کند.»
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل روز سه شنبه از محمود عباس خواست این توافقنامه را لغو کرده و «راه صلح با اسراییل را انتخاب کند.»

گروه فلسطینی حماس می گوید آتش بس غیر رسمی با اسراییل را پس از امضای توافقنامه آشتی با فتح رعایت خواهد کرد.

مقام ها می گویند محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی و خالد مشعل، رهبر حماس روز چهارشنبه در مراسم امضای توافقنامه وحدت حضور خواهد یافت. این توافق به تقسیمی که فلسطینیان در کرانه غربی و نواز غزه را با دولت های رقیب باقی گذاشته است پایان خواهد داد.

گروهی از جناح های کوچکتر فلسطینی قرارداد وحدت را روز سه شنبه در قاهره امضا کردند.

این توافق ایجاب می کند یک دولت موقت تشکیل شود و ظرف یک سال انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی صورت گیرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل از قرارداد به شدت انتقاد کرده است. وی روز سه شنبه از محمود عباس خواست این توافقنامه را لغو کرده و «راه صلح با اسراییل را انتخاب کند.»

اسراییل و آمریکا، حماس را یک گروه تروریستی تلقی می کنند.

XS
SM
MD
LG