دیوید کامرون نخست وزیر جدید بریتانیا یک بانوی مسلمان پاکستانی تبار به نام سیده وارسی را به عنوان وزیر مشاور در هیئت دولت ائتلافی خویش برگزيد.
این بانوی بریتانیایی، زادۀ کشور پاکستان، با پیمودن مدارج ترقی، نخستین زن مسلمان در تاریخ بریتانیا است که در کابینه آن کشور، جا و مکانی می یابد.
بارونس سیده وارسی وزیر مشاور در دولت بریتانیا که ضمنا رئیس حزب محافظه کار است در خانواده ای متوسط در پاکستان چشم به جهان گشود و همراه با خانوادۀ خود در دهۀ سالهای ۱۹۶۰ میلادی از شهر گوجار در مرکز کشور زادگاهش به بریتانیا مهاجرت کرد. او که از دوران دانشجویی خویش در عرصۀ فعالیتهای سیاسی تکاپو میکرد نخستین زن مسلمانی شد که در سال ۲۰۰۷ میلادی و تنها در ۳۶ سالگی در مقام رهبری یک حزب سیاسی بریتانیا قرار گرفت.
در خود پاکستان، کشوری که بسیاری در آن با ناخرسندی کامل برچسب تروریست را بر پیشانی خود می بینند، انتصاب بانو سیده به سِمَتِ وزیر مشاورِ بریتانیا شادمانی فراوان به ارمغان آورده است. شبکه های تلویزیونی در پاکستان مصاحبه هایی را با بستگان و دوستان و نزدیکان وی انجام دادند و جملگی زبان ستایش از او گشودند و می گويند از این که بانو سیده نخستین وزیر زن مسلمان در بریتانیا است، احساس مباهات میکنند.
بانو سیده وارسی از طریق بنیاد خویش موسوم به ساویرا که یک نهاد پیشبرد اهداف بانوان است ادارۀ ۵ مرکز آموزش دختران یتیم را در روستاهایی در نزدیکی شهر گوجار پاکستان بر عهده داشته است و بطور مرتب از آن منطقه بازدید بعمل میآورد.
جالب اینکه در سال ۲۰۰۸، نخست وزیر کنونی بریتانیا همراه با بانو سیده از گوجرا بازدید کرد. این بانو در راستای حقوق زنان مسلمان تلاش کرده است و هدف او از شالوده ریزی بنیاد ساویرا کمک به بانوان آسیب پذیر و بی بهره از امکانات در پاکستان بوده است.
انتصاب بانو سیده به مقام وزیر مشاور در دولت بریتانیا در هنگامۀ جنجال بر سر فیصل شهزاد ۳۰ ساله، زادۀ پاکستان، پیش میآید که به قرار دادن یک اتوموبیل مملو از مواد منفجره در میدان تایمز در شهر نیویورک آمریکا در تاریخ اول ماه مه جاری، اعتراف کرده است.
و حال با توجه به رویداد میدان تایمز و نیز با پیشینۀ پاکستان به عنوان پرورشگاهی برای شورشیان و شبه نظامیان از سالهای ۱۹۷۰ میلادی تا کنون، بنظر میرسد که انتصاب بانو سیده برای پاکستانیها مایه تعالی روحیه است.