لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۳۱

مرگ ۹ تن در درگیری مرزبانان هند و پاکستان


در تیراندازی متقابل مرزبانان هند و پاکستان در منطقه کشمیر، ۹ غیر نظامی جان سپردند و ۶۳ نفر مجروح شدند.

به گزارش آسوشیتدپرس این درگیری که هر یک از طرفین دیگری را مسئول آن دانسته است، پس از نیمه شب جمعه در نزدیکی مرز مورد اختلاف روی داد. ارتش پاکستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پی حمله سربازان هند در نزدیکی شهر سیالکوت، ۶ غیر نظامی کشته و ۴۷ نفر ، شامل ۲۲ زن و ۱۱ کودک، مجروح شدند.

یک مقام ارشد نیروی مرزی هند هم گفت که نیروهای پاکستان ازآغاز حدود نیمه شب ۶ پاسگاه مرزی و چند روستا را زیر آتش گرفتند و در نتیجه آن ۳ غیر نظامی هندی جان سپردند و ۱۶ نفر مجروح شدند.

پس از آن که مذاکرات بین مشاوران امنیتی هند و پاکستان، به دلیل اختلاف نظر بر سر کشمیر متوقف شد، تنش در منطقه شدت گرفته است.

آتش‌بس از سال ۲۰۰۳ تقریبا برقرار بوده است، اما تیراندازی و شبیخون های مرزی تقریبا عادی است. در اوائل اوت نیز دست کم ۹ غیرنظامی کشته و ده ها نفر مجروح شدند.

هند و پاکستان تاکنون دوبار بر سر کشمیر به جنگ رفته‌اند. منطقه کشمیر بین دو کشور تقسیم شده است، اما هر دو مدعی تمامی آن هستند. تاکنون در جریان خشونت‌های مرزی بیش از ۶۸ هزار تن کشته شده‌اند.

XS
SM
MD
LG