مقام های پاکستانی از آزاد شدن يک پيمانکار سی آی ای خبر می دهند که به اتهام کشتن دو پاکستانی بازداشت شده بود.
رانا فن الله وزير دادگستری دولت ايالتی پنجاب به خبرنگاران گفت روز چهارشنبه در لاهور برای ريموند ديويس رسما به اتهام دو قتل قرار تعقيب صادر شده بود اما در جريان دادرسی بستگان مقتولين با آزادی وی در ازای دريافت غرامت مالی در چارچوب قوانين شرعی اسلامی موافقت کردند. معلوم نيست ديويس هنور در پاکستان است يا نه.
اين آمريکائی ۳۶ ساله به تيراندازی و کشتن دو مرد در شهر شرقی لاهور در روز ۲۷ ژانويه در جريان واقعه ای که وی آن را سرقتی مسلحانه توصيف کرده است، متهم شده بود. کشته شدن يک پاکستانی ديگر نيز در تصادف با يک خودروی دارای نمره سياسی آمريکا که به کمک ديويس شتافته بود، ماجرا را پيچيده ترساخت.
آمريکا ضمن درخواست آزادی ديويس گفته بود که وی مصونيت سياسی دارد.
اين ماجرا موجب بروز تنشی شديد ميان سی آی ای و تشکيلات جاسوسی ارتش پاکستان، موسوم به آی اس ای شد.
در همين حال مقام های پاکستانی خواستار آن شده بودند که سی آی ای، اسامی تمامی ماموران فعال خود در پاکستان را منتشر کند و ديويس را نيز متهم کرده بودند که بدون اطلاع اسلام آباد در پاکستان کار می کرده است.