ارتش پاکستان می گوید سربازان زادگاه حکیم اله محسود رهبر طالبان و یکی از معاونان او را تسخیر کرده است.
ژنرال اطهر عباس سخنگوی ارتش گفت سربازان روز شنبه کنترل شهر «کوتکای» را در پی روزها نبرد سنگین بدست گرفتند، و اینک سرگرم پاک کردن منطقه هستند. او گفت ستیزه گران بسیاری از خانه ها را به سنگر تبدیل کرده بودند. گزارش رسید در جریان نبرد برای تصرف شهر، دست کم ۱۲ ستیزه گر و دو سرباز کشته شدند.
این عملیات بخشی از هجوم جاری ارتش علیه شورشیان طالبان در وزیرستان جنوبی بود.
روز شنبه همچنین در شمال غربی پاکستان، در حمله موشکی مظنون آمریکا دست کم چهارده نفر در منطقه قبیله ای باجور کشته شدند.
یک مقام دولت گفت هدف حمله خانه ای بود که گفته می شود یک فرمانده ارشد طالبان از آن استفاده می کرد. او از حمله گریخت.
عقیده بر این است که برخی از بستگان او و ستیزه گران «خارجی» در میان کشته شدگان بودند.
ارتش پاکستان می گوید در حملاتی که از شنبه گذشته آغاز شد، یکصد و شصت و سه ستیزه گر کشته شده اند، ارتش نیز بیست و سه سرباز را از دست داده است.
تعداد تلفات نمی تواند مستقلا تایید شود ، زیرا منطقه به روی خارجیان بسته است و رفتن به آنجا حتی برای خبرنگاران محلی خطرناک است.
یوسف رضا گیلانی نخست وزیر پاکستان روز جمعه گفت «علیرغم شدت حملات، ترس گزینه ای نیست» و قول داد عملیات نظانی تا بدست آمدن نتیجه ای منطقی ادامه پیدا کند.