لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ ایران ۲۲:۲۶

سنتکام اعلام کرد: یک نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم

هواپیمای سوپر هورنت ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن
هواپیمای سوپر هورنت ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن

ستاد مرکزی فرماندهی ایالات متحده آمریکا، سنتکام، اعلام کرد که نیروهای آمریکایی یک نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختند.

سنتکام، دوشنبه ۱۸ خرداد در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار تصویری در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت که نیروهای آمریکایی در این روز «یک نفتکش بدون بار را در دریای عمان از کار انداختند.»

بنا بر بیانیه سنتکام، این کشتی با تلاش برای حرکت به سوی بندری در ایران «محاصره جاری علیه [رژیم] ایران را نقض کرد.»

بر اساس این بیانیه، کشتی نفت‌کش «مَری‌وِکس» با پرچم پالائو هنگام عبور از آب‌های بین‌المللی در دریای عمان به سمت ایران از کار انداخته شده است.

همچنین سنتکام، در توضیح تصویر منتشر شده در شبکه ایکس هم نوشت: «یک فروند هواپیمای سوپر هورنت ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن پس از آن که خدمه کشتی نفت‌کش مَری‌وِکس از دستورالعمل‌های نیروهای آمریکایی پیروی نکردند، یک مهمات دقیق به سمت فضای مهندسی و هدایت کشتی شلیک کرد.»

این بیانیه افزود: «کشتی نفت‌کش ماریوکس دیگر به سمت ایران حرکت نمی‌کند.»

نیروهای سنتکام از زمان آغاز محاصره تاکنون هفت کشتی متخلف را از کار انداخته، ۱۳۴ کشتی متخلف را وادار به تغییر مسیر کرده، و به ۴۲ کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه اجازه عبور داده‌اند.

ایالات متحده از اواخر فروردین ۱۴۰۵ محاصره دریایی علیه جمهوری اسلامی را در واکنش به اقدام رژیم ایران در بستن تنگه هرمز آغاز کرد.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG