فیلم "ساوت ساید با تو" در سه روز نخست اکران بیش از سه میلیون دلار فروش در گیشه های آمریکا داشت.
"ساوت ساید با تو"، نخستین دیدار عاشقانه باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا و همسرش میشل را دستمایه داستان قرار داده است. ریچارد تانه، کارگردان، می گوید قصه عشق میشل و باراک در واقع قصه شهر شیکاگو است، داستان اختلاف نژادی است و نگاهی به هنر و فرهنگ عامه در آمریکا است.
تانه در ساختن این فیلم سعی کرده از جریانات سیاسی دور بماند و روی جنبه شخصی زندگی مشترک رئیس جمهوری آمریکا و همسرش تمرکز کند. وی معتقد است دانستن روایت زندگی این زوج مشهور آمریکا می تواند برای بسیاری الهام بخش باشد.
قصه فیلم "ساوت ساید با تو" به عصر یکی از روزهای تابستان سال ۱۹۸۹ بازمی گردد؛ زمانی که باراک و میشل در اوج جوانی بوده و تلاش می کردند به رویاهایشان جامه عمل بپوشانند. در این بعد از ظهر گرم تابستانی، این دو با هم قرار ملاقاتی می گذارند، که در نهایت احساسی از عشق را میانشان جرقه می زند.
نقش میشل اوباما را تیکا سامپتر بازی می کند و نقش باراک اوبامای جوان را پارکر سایرز.
فیلم "ساوت ساید با تو" در ماه ژانویه در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد و اکنون که روی پرده سینما است، بیش از گذشته نقدهای مثبت منتقدان را به همراه داشته است.
نشریه "اینترتینمنت ویکلی" ساده بودن داستان این فیلم رمانتیک یک ساعت و نیمه را ستوده و بازیگران فیلم را برای تصویرکردن عشق میان باراک اوباما و همسرش میشل تحسین کرده است.
بیشتر منتقدها می گویند فیلم لحظه ای ندارد که بتوان آن را "شاهکار" خواند اما به زیبایی توانسته یک تجربه آشنا از قراری عاشقانه را برای مخاطب زنده کند؛ ضمن این که کمتر فیلمی ساخته شده که در آن زندگی عاشقانه یک زوج سیاه پوست تصویر شده باشد.
هرچند ساختن فیلمی تجاری از زندگی رئیس جمهوری در دوران ریاست جمهوری اش چندان رایج نیست، اما این نخستین باری هم نیست که چنین فیلمی ساخته می شود. جان اف کندی، سی و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا اولین رئیس جمهوری بود که پیش از ترور در فیلمی به نام PT109 سوژه قرار گرفت.
زندگی و فعالیت سیاسی ریچارد نیکسون، سی و هفتمین رئیس جمهوری آمریکا در چند فیلم تصویر شد. فیلم رنگ های بنیادین با بازی جان تراولتا، نخستین کمپین انتخاباتی بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس جمهور آمریکا را موضوع قرار داد و جرج بوش چهل و سومین رئیس جمهوری آمریکا نیزسوژه فیلمی درام به کارگردانی الیور استون شد.
البته شاید پس از ریچارد نیکسون، باراک اوباما دومین رئیس جمهوری شود که دو فیلم از زندگی اش در دوران ریاست جمهوری اش ساخته شده است. فیلم دیگری به نام Barry محصول کانادا قرار است پاییز سال ۲۰۱۶ روی پرده سینما برود.