لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۶:۳۸

در واشنگتن چه می گذرد؟ (۲۷ ژوئن)


در واشنگتن چه می گذرد؟ (۲۷ ژوئن)
در واشنگتن چه می گذرد؟ (۲۷ ژوئن)

گفتگو در باره صرفه جوئی در هزینه های دولت و افزایش یا عدم افزایش مالیات ها که هنوز مورد توافق دموکرات ها و جمهوری خواهان قرار نگرفته است، سرانجام به پا در میانی کاخ سفید و ملاقات های جداگانه پرزیدنت اوباما با رهبران اقلیت و اکثریت سنا انجامیده است.

این جلسات در کاخ سفید پس از آن صورت می گیرد که گفتگوهای جو بایدن معاون ریاست جمهوری آمریکا با اریک کانتور نماینده جمهوری خواه ایالت ویرجینیا و رهبر اکثریت در مجلس نمایندگان به شکست انجامیده است.

اریک کانتور پس از آن که از این مذاکرات کناره گرفت گفت پافشاری دموکرات ها در افزایش مالیات ها علت اصلی کناره عدم توافق آنان بوده است.

«میچ مک کانل» سناتور جمهوری خواه از ایالت کنتاکی و رئیس اقلیت مجلس سنای آمریکا که قرار است ساعت ۵ بعد از ظهر امروز با پرزیدنت اوباما ملاقت کند، گفته است موضعش مشابه موضع اریک کانتور رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکاست.

در ۲ ملاقاتی که رئیس جمهوری با رهبران اقلیت و اکثریت سنا خواهد داشت، معاون وی جو بایدن نیز حضور خواهد داشت. با این همه ۲ سناتور ارشد دموکرات و جمهوری خواه در مذاکراتی که بین آقای بایدن معاون رئیس جمهوری و اریک کانتور رهبر اکثریت جمهوری خواه مجلس نمایندگان حضور نداشته اند، مذاکراتی که به شکست انجامیده است.

و سرانجام تلاش هائی که برای کاهش مخارج دولت فدرال در جریان است، کاخ سفید را نیز مستقیماً وارد مذاکرات جاری کرد.

پرزیدنت اوباما خود در هفته گذشته در کاخ سفید با جان بیِنر رئیس مجلس نمایندگان ملاقات و گفتگو کرد. اختلاف نظر کاخ سفید با مجلس نمایندگان در چارچوب بودجه مشکلاتی را در آن چه به سقف بدهی های فدرال مربوط می شود، ایجاد کرده است.

فرصت تعیین شده برای محدود کردن سقف بدهی های دولت فدرال به ۱۴ تریلیون و ۳۰۰ میلیارد دلار در تاریخ ۲ اوت پایان می گیرد و این در حالی است که رسیدن به یک راه حل مشترک برای عملکرد آن هنوز مورد بحث و گفتگوست.

دموکرات ها می خواهند معافیت های مالیاتی را برای مالیات دهندگان ثروتمند و شرکت های بزرگ از میان ببرند و جمهوری خواهان می خواهند در هزینه های دولت صرفه جوئی کرده و از افزایش مالیات ها جلوگیری کنند.

... و در راه انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست که

میشل باکمن* عضو جمهوری خواه مجلس نمایندگان از ایالت مینه سوتا ساعتی پیش رسماً نامزدی خود را برای ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرده و وارد مبارزات انتخاباتی شد.

وی نخستین زن جمهوری خواهی است که کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا شده است، زنی که محبوب مسیحیان محافظه کار و فعال جنبش حزب چای در مخالفت با افزایش مالیات هاست.

خانم باکمن که در جمع طرفداران خود در «واترلو» در ایالت آیُوا سخن می گفت اظهار داشت « ما نمی توانیم برای ۴ سال دیگر باراک اوباما را داشته باشیم».

نظر سنجی ها نشان می دهد که در ایالت مینه سوتا – ایالتی که وی از آن انتخاب شده است - میشل باکمن شانه بشانه میت رامنی کاندیدای دیگر جمهوری خواه قرار گرفته است.

خانم باکمن که سومین دوره عضویت خود را در مجلس نمایندگان می گذراند، پس از برگزاری انتخابات سال ۲۰۱۰ میلادی که در آن جمهوری خواهان اکثریت مجلس نمایندگان را در دست گرفتند توانست کمیته پارلمانی جنبش تی پارتی را که برای نخستین بار وارد مبارزات سیاسی در آمریکا شده بود؛ تاًسیس کند. اقدامی که رهبری جمهوری خواه چندان با آن موافق نبود.

*Michele Bachmann

از خوانندگان عزیز و گرامی وب سایت بخش فارسی صدای آمریکا دعوت می کنیم به مطالبی که پس از این بطور مرتب شما را در جریان آخرین رویدادهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار خواهد داد؛ توجه فرمائید. انتخاباتی که تعیین کننده سیاست خارجی آمریکا و تاًثیر آن بر جهان خواهد بود.

XS
SM
MD
LG