یک خواهر روحانی به نام خواهر پتی می کوشد با قاچاق و سوء استفاده جنسی کودکان مبارزه کند و این کار را از راههای گوناگون از جمله ترتیب دادن سمینارها و نشستهای گوناگون انجام می دهد. وقتی خواهر پتی درصدد برپایی نشستی در همین خصوص در هتلی بود، شرطی هم برای مدیران آن هتل تعیین کرد؛ که مدیران آن تعهدنامه ای را امضا کنند که به واسطۀ آن، قاچاق جنسی کودکان در آن هتل ممنوع شود. کیمبرلی ریتر، در شرکتی کار می کند که کار برپایی نشست را در هتل عهده دار بود. درپی آگاهی از موضوع نشست، از این تعجب کرد که در شهر خودش، قاچاق جنسی کودکان رایج باشد. او می گوید دریافته که در سینت لوئیس میزوری، وب سایتی فعال است که از طریق آن، به همان راحتی که می توان وسایل خانگی تهیه کرد، می شود دختری را هم خرید..
سازمان ملل متحد برآورد کرده است که سالانه بیش از یک میلیون کودک در جهان که اغلب آنها دختر هستند، قربانی تجارت میلیاردی قاچاق جنسی کودکان می شوند و به جای کار کردن در خیابان، زنان و دختران به گونه ای روزافزون در هتلها فروخته می شوند.
از آن زمان، کیمبرلی ریتر و خواهر پتی ائتلافی را تشکیل دادند که می کوشد قاچاقچیان انسان را از هتلها دور نگاه دارد. یکی از فعالیتهای این ائتلاف، آن است که فهرست نام هتلهایی را که پیشینۀ این گونه فعالیت را در کارنامۀ خود دارند، تهیه کنند.
این همکاری، منتج به تشکیل گروهی به نام اکپت شد که معنای مخفف گروه مبارزه با قاچاق جنسی کودکان است. مدیر این گروه می گوید طی سالهای اخیر برایش شگفتی آور بوده که بسیاری از هتلها حتی نخواسته اند سیاستی ضد قاچاق جنسی داشته باشند و می گویند که این، تجاوز به حریم خصوصی مشتریان هتل است.
علت تمرکز بر هتلها در این خصوص، آن است که اغلب عکسهایی که از دختران برهنه گرفته می شود و برای فحشا استفاده می شود، در اتاقتهای هتل گرفته می شود. کیمبرلی ریتر می گوید با دقت به عکسها گاه می توانسته تشخیص دهد که عکس در کدام هتل گرفته شده. چنین است که در پی شناسایی هتل، ریتر به آنجا می رود و با مدیر هتل صحبت می کند. ریتر می گوید نخستین واکنش مدیران هتل، انکار است. بعد که شواهد را در عکسها می بینند، بیشتر تعجب می کنند. یکی از اعضای این گروه مبارزه با قاچاق جنسی کودکان که خود یکی از قربانیان تجارت قاچاق جنسی است، می گوید شرایط کار به قدری دشوار بود که حتی معلوم نبود که گردانندگان تجارت قاچاق جنسی، هزینۀ هتل را بپردازند و آن را به گردن قربانی قاچاق نیاندازند.
گروه اکپت، بسیار قدرتمند شده و این قدرت را با برپایی نشستهایی در سراسرآمریکا و کانادا بیشتر می کند.
یکی از فعالیتهای این گروه، معرفی راههای تشخیص قاچاق جنسی به مدیران و کارکنان هتلهاست تا آنها بتوانند این گونه فعالیت را در هتلشان تشخیص دهند.
امید فعالان این گروه آن است که با همکاری یکدیگر و گردانندگان هتلها در سراسر آمریکا و کانادا، تا آنجا که درتوان دارند، با معضل قاچاق جنسی کودکان و نوجوانان مبارزه کنند.