سوئین هاینز در مجله تایم به دیدار تاریخی رهبر کره شمالی از کره جنوبی و گفتگوبا رئیس جمهوری کره جنوبی و انتظارات از این دیدار پرداخته و می نویسد انتظارها از نتایج دیدار کیم جونگ اون از کره جنوبی و گفتگو با مون جای این، در روز جمعه بسیار زیاد است.
نویسنده تایم می افزاید تحلیل گران چشم به تحولی دوران ساز در این دیدار تاریخی دوخته اند. اینکه پاک شدن شبه جزیره کره از جنگ افزارها ی هسته ای حاصل گفتگوهای دو رهبر خواهد بود یا وحدت دوکره.
نویسنده بر آنست که بالاترین نتیجه این دیدار،گام برداشتن در مسیر تنش زدائی و پایان وضعیت ترک مخاصمه خواهد بود که از پایان جنگ کره در دهه ۱۹۵۰ تاکنون برقرار بوده است.
تایم می افزاید رهبری کیم جونگ اون با حملات تند لفظی، افزایش فعالیت ها در آزمایش های سلاح هسته ای و موشکهای قاره پیما همراه بوده و در ماهها ی اخیر تحریمهای گسترده بین المللی علیه کشور برقرار شده تا پیونگ یانگ از مسابقه تسلیحاتی و موشکی دست بردارد.
با آنکه برای اداره کشور نیاز مبرمی به لغو تحریمها احساس می شود اما رهبر کره شمالی اکنون یک اهرم بزرگ برای چانه زنی در اختیار دارد