پیام نوروزی باراک اوباما نه تنها آروزی سالی خوب و پربار برای مردم ایران بود بلکه همراه خواست او از مردم و رهبران کشور برای حمایت از توافقی برای محدود کردن برنامه هسته ای تهران بود.
آقای اوباما از مردم و رهبران ایران خواست راهی را در پیش گیرند که آینده بهتری را در زمینههای تجاری، روابط بینالمللی، سرمایه گذاری و تبادلات فرهنگی ممکن سازد .
رئیس جمهوری ایالات متحده گفت این بهترین فرصت در دهههای اخیر برای ایجاد آیندهای متفاوت بین دو کشور است.
سخنان باراک اوباما در آغاز سال نو ایرانی در آستانه ضرب الاجل برای رسیدن به توافق بر سر برنامه هستهای ایران ایراد شد ولی باید گفت که او اولین رئیس جمهوری آمریکا نیست که برای مردم ایران پیام نوروزی فرستاده است.
جورج اچ دبلیو بوش رئیس جمهوری اسبق در سال ۱۹۹۲ در پیام شادباش نوروزی خود به آمریکاییان ایرانیتبار، از آنان برای غنیکردن فرهنگ آمریکا قدردانی کرد.
بیل کلینتون دیگر رئیس جمهوری سابق آمریکا، برای مردم ایران شادباش نوروزی آرزو کرد و در پایان رمضان سال ۱۹۹۸ از کدورت بین دو کشور ابراز تاسف کرد. او ابراز امیدواری کرد روزی فرا رسد که دو کشور روابط خوبی داشته باشند.
جرج دبلیو بوش رئیس جمهوری پیشین در پیام نوروزی خود با اشاره به اختلافات دو دولت گفت: «ما مردم ایران را ارج مینهیم و میخواهیم آنها در یک جامعه آزاد زندگی کنند». او ابراز تاسف کرد که رهبران ایران سرسخت هستند و مردم ایران نتوانستهاند به حقوق واقعیشان دست یابند.
تبریک رهبران جهان
علاوه بر باراک اوباما، امسال چند تن از دیگر رهبران جهان نیز نوروز را به ایرانیان شادباش گفتند.
دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا در پیام خود به این مناسبت گفت: «من برای تمام کسانی که در بریتانیا و جهان نوروز را جشن میگیرند صمیمانهترین آرزوها را دارم». او گفت که در این شور و شوق نوروزی، بهترین آرزوها را برای مردم ایران دارد.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه نیز در پیام خود که در آن خواستار برادری و محیط مسالمت آمیز شد. او گفت :«همراه با فرا رسیدن فصل بهار آرزو دارم امیدهای برادری و آرامش هم در دلهای ما شکوفه بدهد. عید نوروز مبارک».-
به گزارش روزنامه جردن تایمز، ملک عبدالله پادشاه اردن نیز در پیامی به آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران و حسن روحانی رئیس جمهوری، سال نو را به ایرانیان تبریک گفت و برای آنان آرزوی بهترینها را کرد».