لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۰۳:۴۳

تحريم های تازه کميته بانکی سنای آمريکا عليه شرکت کشتيرانی نفت ايران


تحريم های تازه کميته بانکی سنای آمريکا عليه شرکت کشتيرانی نفت ايران
تحريم های تازه کميته بانکی سنای آمريکا عليه شرکت کشتيرانی نفت ايران

اعضای سنا و مجلس نمايندگان کنگره آمريکا روز پنجشنبه در کميته های ويژه خود، بر سر تحريم های بيشتر عليه ايران و نيز توضيح و شهادت در مورد فعاليتهای ايران در آمريکای لاتين، جلسه داشتند.

روز چهارشنبه نيز در محل ساختمان کنگره آمريکا گروهی از شخصيتهای دمکرات و جمهوريخواه و مستقل در جلسه ای گزارش خود را از راهکارهای فراحزبی در ارتباط با ايران برای توصيه به رييس جمهوری آمريکا، ارائه کردند.

کميته بانکی سنای آمريکا روز پنجشنبه تحريم های تازه ای را عليه شرکت کشتيرانی نفت ايران* و بمنظور فشار بر جمهوری اسلامی ايران، مورد تصويب قرار داد.

شرکت کشتيرانی نفت ايران ناوگانی مرکب از ۳۹ تانکر نفتکش ايران است که در آبهای بين المللی فعاليت ميکند و نه تنها نفت ايران را حمل ميکند بلکه از فرصتهای شبکه تجاری بنادر اروپا و خاوردور بهره ميبرد و تحريم آن برای جلوگيری از معاملات نهادهای جهانی با آن است که مظنون به ارتباط با سپاه پاسداران ايران است؛ البته مقامات اين شرکت چنين ارتباطی را انکار ميکنند.

در همين حال بسياری از مقامات و شخصيتهای فراحزبی و مستقل و مقامات پيشين ميگويند رويکردهای بسياری در قبال ايران آزمايش شده و برغم تحريمهای سخت، جمهوری اسلامی همچنان يکی از جدی ترين تهديدهای امنيت ملی در برابر آمريکا، باقی است.

مرکز سياستگذاری فراحزبی که يک گروه مستقل است روز چهارشنبه در گزارش خود توصيه کرد تنها راه بازداری ايران از توليد سلاح اتمی نشان دادن عزم آمريکا نسبت به استفاده از نيروی نظامی است و بايد ايران را در مقابل اين گزينه قرار داد که با رها کردن برنامه اتمی تن به مذاکره بدهد وگرنه تواناييهای اتمی آن با حمله نظامی آمريکا و يا اسراييل، نابود خواهد شد.

سناتور «دن کوتز» جمهوريخواه از ايالت اينديانا هم در اين جلسه گفت ما در آستانه پذيرش غيرقابل قبول هستيم -- منظور پذيرفتن ايران اتمی -- و اضافه کرد اين غيرقابل قبول است.

رئوس گزارش مرکز سياستگذاری فراحزبی به اين شرح است: اعلام سياست آمريکا مبنی بر آمادگی برای استفاده نيروی نظامی عليه ايران، افزايش فعاليتهای پنهانی توسط آمريکا و سازمانهای اطلاعاتی خارجی برای اختلال در کار برنامه اتمی ايران، حضور بيشتر نظامی آمريکا در خليج فارس و تقويت نظامی کشورهای منطقه مانند عربستان سعودی، کويت، عمان و ديگران به همراه فروش تسليحات به آنها.

* NITC

XS
SM
MD
LG