لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۲۰

جهان با نگرانی نظاره‌گر تلاش نیویورک برای آماده شدن جهت رویارویی با اوج بحران کرونا است


بخشی از نخستین محموله دستگاه‌های تنفس مصنوعی که دولت فدرال به نیویورک فرستاده. ترامپ روز چهارشنبه اول آوریل گفت نیویورک بیش از ۴ هزار دستگاه دریافت کرده.
بخشی از نخستین محموله دستگاه‌های تنفس مصنوعی که دولت فدرال به نیویورک فرستاده. ترامپ روز چهارشنبه اول آوریل گفت نیویورک بیش از ۴ هزار دستگاه دریافت کرده.

براساس انگاره‌های وزارت بهداشت آمریکا، ایالت نیویورک با ۷۵ هزار مبتلا به ویروس کرونا، ۲۱ روز با اوج بحران فاصله دارد. ایالت‌های آمریکا و کشورهای دیگر جهان به نیویورک چشم دوخته‌اند تا از تلاش‌های آن طی سه هفته آتی، درس بگیرند.

نگاه‌های نگران ایالت‌های آمریکا و کشورهای جهان روی شهر نیویورک متمرکز شده است. نیویورک این روزها میدان مرکزی مبارزه با ویروس کرونا است و همه می‌خواهند از آن چه بر سر نیویورک آمده است، پرهیز کنند.

شمار مبتلایان آزمایش‌شده ویروس کرونا در نیویورک به ۷۵ هزار نفر رسیده است. این رقم بیشتر از شمار مبتلایانی است که چین برای تمام استان «هوبئی» گزارش داده بود. شهر ووهان، در مرکز «هوبئی»، در ماه دسامبر سال گذشته محل ظهور ویروس کرونا بود.

اما مدل‌های کارشناسان در باره پیشرفت ابتلا به ویروس کرونا نشان می‌دهد که تلفات در نیویورک هنوز به اوج خود نرسیده است و آن شهر فقط ۲۱ روز وقت دارد که خود را برای بدترین حالت پیش‌بینی شده در مدل‌های علمی، آماده کند.

در این مدت زنجیره عرضه نیازمندی‌های پزشکی، به خصوص دستگاه‌های کم‌یاب تنفس مصنوعی، زیر آزمون قرار خواهد گرفت.

پرزیدنت ترامپ روز چهارشنبه در پاسخ به یک انتقاد فرماندار نیویورک، گفت که ۵۰ ایالت‌ آمریکا نباید به فروشندگان اجازه دهند برای تجهیزات نایاب، به خصوص دستگاه‌های تنفس مصنوعی، مزایده به راه بیاندازند.

دولت فدرال بیش از ۴ هزار عدد از این دستگاه‌ها را به نیویورک فرستاده است. پرزیدنت ترامپ گفت که حدود ۱۰ هزار دستگاه دیگر در انبار هست که او می‌خواهد آن‌ها را به موقع، و مستقیما، به محل‌های نیاز، بفرستند.

نیویورک تایمز روز پنج‌شنبه در گزارشی نوشت ۲۰ درصد دستگاه‌های تنفس مصنوعی موجودی انبارهای اضطراری دولت فدرال، به باتری و تعمیرات نیاز دارند؛ ولی این کار ماه‌ها بود که به تعویق افتاده بود.

استخدام داوطلبان

در راه آمادگی برای اوج بحران، ایالت نیویورک باید ظرفیت بیمارستان‌ها را دست کم ۵۰ درصد افزایش دهد. بیمارستان‌های شهر هم اکنون بیشتر از توانایی خود، مراجعه‌کننده دارند.

فرماندار «کومو» دیروز (چهارشنبه) گفت طی ۲۴ ساعت گذشته، ۷۸ هزار امدادگر پزشکی در این ایالت، داوطلب کار شده‌اند. نیویورک ۱۷۵ نفر را برای بررسی سابقه شغلی متقاضیان و مصاحبه استخدامی با آنها، آماده کرده است.

یک پرستار داوطلب کار، ساکن «وایت پلینز»، که یک ساعت با شهر نیویورک فاصله دارد - به «واشنگتن پست» گفت که اگر چه سه فرزند خردسال و پدرومادر سالمندی دارد که سنشان بیش از ۷۰ سال است، ولی خدمت در بخش اورژانس را وظیفه خود می‌داند.

گوین نوسم، فرماندار کالیفرنیا، در این ایالت طی ۲۴ ساعت اخیر حدود ۲۵ هزار امدادگر پزشکی داوطلب شده‌اند.

رئیس «انجمن پزشکی ماساچوست» هم گفت که طی دو روز اخیر، ۲۴۰۰ امدادگر پزشکی برای کار در بیمارستان‌های این ایالت، تقاضا داده‌اند.

فرماندار نیویورک دیروز (چهارشنبه) امدادگران پزشکی ایالات دیگر را به کمک در نیویورک فراخواند و وعده داد که نیویورک هم به وقت لازم، به ایالت‌های دیگر، نیروی پزشکی اعزام خواهد کرد.

پزشکان در آمریکا برای کار در هر ایالت به جواز جداگانه نیاز دارند؛ اما این هفته ۴۲ ایالت آمریکا اعلام کردند که آماده‌اند پزشکان دارای پروانه از ایالت‌های دیگر را به کار بگمارند.

XS
SM
MD
LG