جیسون استرهیزن پس از یک تصادف اتومبیل که موجب از دست دادن بینایی اش شد، هیچوقت فکر نمی کرد که بتواند نور و یا حرکت چیزی را ببیند. ولی با زدن یک کلید، دنیای او ناگهان روشنتر شد.
با وجود این که بینایی آقای استرهیزن کاملاً بازنگشته است، اما او می تواند در دنیای اطراف خود راحتتر حرکت کند.
یک دستگاه جدید پیشگامانه درِ تازه ای را به روی نابینایان گشوده است تا آنها بتوانند دنیای اطرافشان را ببنند. دکتر نادر پوراتیان، یکی از پژوهشگران در مرکز پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس (UCLA)، در این باره میگوید: «دیدن این که در کجا است، دیدن این که پیاده رو کجا شروع می شود و کجا پایان می یابد، و دیدن این که خط عابر پیاده کجا است، برای افراد نابینا فوقالعاده با ارزش است و به آنها استقلال بیشتری می دهد.»
مراحل کار این دستگاه به این ترتیب است: یک ژنراتور کوچک در مغز کار گذاشته می شود. بخش دیگر شامل یک دوربین، یک عینک آفتابی، و نیز یک واحد پردازش کوچک که در جیب جا می شود، است. وقتی کاربر دوربین را به جهت خاصی حرکت می دهد، علامتی به واحد پردازش، و از آنجا به عینک فرستاده می شود و این عینک نیز به طور بی سیم با ژنراتور کار گذاشته شده در مغز در ارتباط است. این پروسه قشر بصری مغز را تحریک کرده و به کاربر امکان دیدن نور و حرکت را می دهد. و همه این کارها در عرض تنها چند ثانیه انجام می شود که به گفته دکتر پوراتیان اولین فناوری از این دست در جهان است.
این فن آوری به نام «اوریون» (به انگلیسی: Orion)، توسط یک شرکت به نام «سکند سایت» (به انگلیسی: Second Sight) تولید شده است که در مرکز پزشکی دانشگاه کالیفرینا در لس آنجلس و کالج پزشکی دانشگاه بیلر در تگزاس در دست آزمایش است.