لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۰۱:۴۴

دفتر نخست وزیر اسراییل: مذاکرات میچل و نتانیاهو «سازنده» بود


رهبر اردن از اسراییل خواست فعالیت های خانه سازی در اورشلیم شرقی را متوقف کند

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل می گوید مذاکرات او با جرج میچل فرستاده ایالت متحده به خاورمیانه در روز جمعه «موثر و سازنده» بوده است.
در بیانیه ای که دفتر منتشر کرده است گفته می شود دیدار آنها در اورشلیم بر پیشبرد روند صلح خاورمیانه متمرکز بود. جزییات دیگری درباره گفت و گوها منتشر نشده است.
میچل بعنوان بخشی از ادامه کوشش های آمریکا برای تشویق اسراییلیان و فلسطینیان به تجدید مذاکرات صلح، با نتانیاهو ملاقات کرد.
او قرار بود امشب، جمعه، برای گفت وگو با محمود عباس رییس تشکیلات خود گردان فلسطینی به رام الله، در کرانه غربی برود.

او روز پنجشنبه جداگانه با وزیر امور خارجه، وزیر دفاع و رییس جمهوری اسراییل ملاقات کرد و گفت ایالات متحده همچنان به صلح در خاورمیانه پای بند است.
پیش از ملاقات با میچل، آویگدور لیبرمن ، وزیر امور خارجه به رادیو اسراییل گفت دست یابی به صلحی فراگیر در آینده ای نزدیک واقعگرایانه نیست.
او می گوید اسرائیلیان و فلسطینیان باید سعی کنند به توافق های مقدماتی برسند و مسائل سخت تر را بعدا حل کنند.

در واشنگتن، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت مهمم است که دو طرف بنشینند و مذاکرات را ، بدون تعیین یک جدول زمانی، دوباره آغاز کنند.

ملک عبداله پادشاه اردن نیز در اظهار نظری درباره وضع خاورمیانه، به روزنامه اسراییلی هاآرتض گفت افق صلح تاریک می شود.

رهبر اردن از اسراییل خواست فعالیت های خانه سازی در اورشلیم شرقی را متوقف کند و آنجا را یک «جعبه جادو» در جهان اسلام نامید.

XS
SM
MD
LG