وال استريت جورنال سخنان دو سناتور جو ليبرمن و جان مک کين را چاپ کرده که گفته اند فارغ از آنچه که تا کنون رييس جمهوری آمريکا در مورد ليبی کرده است بايد برنامه مان به رسميت شناختن حکومت مخالفان قذافی و کمک به آنان در استقرار آزادی در ليبی باشد.
افسانه ثَبات در سوريه ،عنوان مقاله نيويورک تايمز به قلم مصطفا نور، ناراضی سوری است. نويسنده برآنست که امنيت و ثبات در سوريه بيش از کشورهای همسايه که دستخوش بحرانند، نيست با اين تفاوت که در سوريه به موجب قانون وضعيت اضطراری سال ۱۹۶۳ نيروی امنيتی با مشت آهنين همه چيز را محدود کرده و دارنده هر عقيده مخالفی بازداشت می شود. بشار اسد هم گفته بود رژيم او مصون از تحولات جاری منطقه است اما با سخنرانی روز چهارشنبه نشان داد که ا نه طرفداراصلاحات بلکه موافق سرکوب است و به همين سبب بسياری از سوريها متقاعد شدند که راه اصلاحات بسته است و بايد رژيم را تغيير داد.
واشنگتن پست هم رويه دولت آمريکا داير بر اصلاح طلب قلمداد کردن بشار اسد و رژيم سوريه را مورد انتقاد قرارمی دهد و می گويد اين همان رويه ايست که واشنگتن در جريان پس از انتخابات رياست جمهوری سال ۱۳۸۸ ايران در پيش گرفت در حالی که رژيم روحانيان با بيرحمی جنبش مردم را سرکوب کرد. واشنگتن درآن زمان می خواست با ملايان وارد معامله شود. نويسنده می افزايد دمشق به حزب اله کمک می کند، ازکره شمالی برای توليد بمب اتمی کمک می گيرد. عامل ايران و نزديکترين متحد عرب برای تهران است. راه ناوهای جنگی ايران به مديترانه و بندر لاذقيه را باز کرد. نويسنده واشنگتن پست در پايان می افزايد واشنگتن نبايد رژيم سوريه را عامل تغيير قلمدادکند.
شيمون پرز، رييس جمهوری اسراييل، در مقاله روز جمعه خود در گاردين چاپ لندن ازتغييرات دموکراسی خواهانه خاورميانه استقبال کرده و دريک سمت گيری تازه هيات حاکمه اسراييل گفته است درحال حاضر نه با برخورد تمدنها بلکه با برخورد نسلها روبرو هستيم. شيمون پرز وزش بادهای تحول درمنطقه را فرصتی برای اسراييل و فلسطينی ها در حل مشکل ديرپای خود دانسته است.