فرانسه با ارسال سلاح به مخالفان قذافی رهبر لیبی ،ممکن است تحریم تسلیحاتی سازمان مل را نقض کرده باشد.
سرگیی لاورف وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه همچنین گفت دولت متبوعش از پاریس در باره ارسال سلاح به منطقه کوهستانی غرب لیبی توضیح خواسته است. وی تاکید کرد که در صورتی که این برنامه به اثبات برسد ، نقض فاحش قطعنامه شورای امنیت است که در ماه فوریه تحریم تسلیحاتی علیه لیبی را تصویب کرد. سفیر فرانسه در سازمان ملل روز چهارشنبه گفت فروریختن اسلحه با قطعنامه شورای امنیت که در ماه مارس یک منطقه ممنوعه پروازی برای حفاظت از غیرنظامیان را تصویب کرد، تطبیق می کند. وی افزود هدف از رساندن سلاح به مخالفان این است که از شهروندان بی دفاع در برابر حمله های نیروهای قذافی دفاع کنند.
در همین حال آندرس فوگ راسموسن دبیرکل ناتو روز پنجشنبه گفت: ناتو در این اقدام فرانسه دخالتی ندارد. فرانسه بخشی از ماموریت ناتو در حمله هوایی علیه مواضع قذافی است.
ویلیام هیگ وزیرخارجه بریتانیا روز پنجشنبه گفت لندن جلیقه های ضد گلوله، لباس های پلیس و تجهیزات مخابراتی در اختیار مخالفان قرار داده است. هیگ می افزاید این تجهیزات به شورای ملی انتقالی لیبی کمک خواهد کرد تا از نمایندگان مخالفان و امدادگران بین المللی در مناطق تحت کنترل مخالفان محافظت کنند. سخنگوی وزارت خارجه چین هم در پاسخ به پرسشی در باره اقدام فرانسه از کشورهای دیگر خواست تا از هر اقدامی فراتر از قطعنامه سازمان ملل پرهیز کنند. چین و روسیه به قطعنامه ایجاد منطقه ممنوعه پروازی بر فراز لیبی رای ندادند.