اميد می رود گردشگری در لبنان در سال جاری ميلادی با توجه به اوضاع ناآرام برخی کشورهای منطقه، رونق بيشتری يابد.
با نزديک شدن تابستان سواحل لبنان و ديگر جاذبه های گردشگری آن کشور آماده پذيرفتن مسافرانی می شوند که هر سال شايد برای تمدد و تفريح به لبنان، مسافرت می کنند. صنعت گردشگری لبنان امسال در اين کشور که اکنون شرايط سياسی نسبتاً باثباتی دارد درتدارک پذيرفتن اين ميهمانان است و اميد صاحبان لبنانی اين صنعت آن است که از آنجا که برخی کشورهای ديگر منطقه طی شش ماه اخير شرايطی متلاطم و متشنج داشته اند لبنان پذيرای شماری بيشتر از ميهمانان مديترانه باشد و گروهی از آنان که امسال قصد کرده بودند به برخی از کشورهای ديگر منطقه سفر کنند مصمم شوند به لبنان بروند. صاحبان شماری از رستورانها و هتلهای لبنان می گويند انتظار دارند بازديدکنندگان بسياری به خود ببينند.
ناظران برآنند که لبنان مصمم است خود را به کشوری بدل سازد که در پی خيزشهای مردمی موسوم به بهار عرب در کشورهای منطقه از جمله ليبی و يمن و تنشهايی که در کشورهمسايه، سوريه رخ داده است لبنان جايگاه خود را به عنوان کشوری با ثبات تحکيم کند و برای خود به عنوان کشوری که نه تنها ازهوای خوب و طبيعت زيبا که از امنيت سياسی نيز برخوردار است، بازاريابی کند.
بسياری از هنرمندان نيز معتقدند که به احتمال قريب به يقين ناآرامی های کنونی سوريه گردشگران آن کشور را جذب لبنان خواهدکرد و اين امر برای لبنان امتيازی محسوب خواهد شد. لبنان در سال گذشته ميلادی حدود دو ميليون و دويست هزار گردشگر پذيرفته است که نزديک به چهل درصد از آنها از کشورهای حاشيه خليج فارس به آن کشور می روند.
براساس گزارش وزارت امور گردشگری لبنان اين صنعت بيست و پنج درصد از توليد ناخالص ملی کشور را تامين می کند.
در همين حال در لبنان بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، در جريان درگيريهای روز جمعه ميان اهل تسنن و طرفداران شاخه علويه، يک نفر کشته و حداقل ۷ نفر مجروح شدند. اين درگيريها در واکنش به تظاهرات صدها نفر از مخالفان رژيم سوريه در دو شهر ساحلی و حساس لبنان به وقوع پيوست.
گفته می شود در حال حاضر ، تعداد زيادی از نيروهای امنيتی لبنان بمنظور جلوگيری از تشديد درگيريها، در اطراف مناطق ناآرام مستقر هستند.
پيشتر حدود ۶۰۰ نفر از مردم طرابلس، بزرگترين شهر در شمال لبنان، در يک گردهمايی اعتراضی عليه بشار اسد، رئيس جمهوری سوريه شرکت کردند. لبنان ظرف سالهای اخير همواره صحنۀ درگيريهای شديد ميان سنی های طرفدار اپوزيسيون هوادار غرب و مسلمانان شيعۀ علويۀ هوادار حزب الله بوده است.