اعتراضات مردمی شبانه به عملکرد دولت لبنان، شنبه شب نیز در بیروت ادامه پیدا کرد.
در پی تداوم تظاهرات شبانه مردم بیروت به عملکرد دولت، که چندی پیش با اعتراض به جمع نکردن زبالهها از خیابان آغاز شد، این اعتراضات شنبه شب ۲۹ اوت به درگیری با پلیس کشیده شد.
در این اعتراضات، پلیس ناچار شد معترضانی که با عبور از سیم خاردار قصد داشتند خود را به ساختمانهای دولتی برسانند، با فشار آب پراکنده کند.
تظاهرات مردم بیروت که با شعار "تو بوی گند میدهی" شروع شد، پس از چند روز به اعتراض به فساد دولتی، سوء عملکرد سیاسی دولت لبنان و درخواست استعفای اعضا دولت و پارلمان تبدیل شد.
معترضان خواستار استعفای وزیر محیط زیست، انتخابات پارلمانی زودرس و پاسخگویی به بحران زباله در بیروت هستند. آنان همچنین خواستار خدمات شهری بهتری در لبنان هستند؛ کشوری که قطع برق در آن و کمبود آب در تابستان پدیدهای روزانه است.
از سوی دیگر در لندن نیز روز شنبه صدها نفر در حمایت از راه پیمائیهای ضددولتی شهروندان لبنان دست به تظاهرات زدند.
یکی از حاضران در این راهپیمایی گفت: "ما میخواهیم به لبنان برگردیم. ولی کشوری میخواهیم که با ما رفتار درست داشته باشد. توسط کسانی اداره شود که وجدان دارند. ما نیاز به کسانی داریم که از داخل کشور ما را اداره کنند و نه از خارج."
تظاهرات لندن توسط دانشجویان و فعالان لبنانی و عرب ساکن بریتانیا سازمان دهی شده بود.