لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۲۲

به رغم حکم قاضی لبنانی، مصاحبه سفیر آمریکا در بیروت از تلویزیون پخش شد


دیدار دوروتی شی سفیر آمریکا در بیروت با میشل عون رئیس جمهوری لبنان
دیدار دوروتی شی سفیر آمریکا در بیروت با میشل عون رئیس جمهوری لبنان

تلویزیون لبنان روز یکشنبه ۸ تیر با نادیده گرفتن حکم یک قاضی، که پخش مصاحبه‌های سفیر آمریکا در بیروت را به دلیل اظهارات اخیر او علیه گروه حزب‌الله ممنوع اعلام کرده است، مصاحبه وی را پخش کرد.

به گزارش رویترز، خانم دوروتی شی روز جمعه در مصاحبه با تلویزیون الحدث، که در مالکیت سعودی‌ها قرار دارد، گفت رفتار حزب‌الله نگذاشته است که لبنان بتواند از بروز این بحران اقتصادی عمیق پیشگیری کند.

قاضی دادگاهی در شهر صور در جنوب لبنان یک روز بعد در حکمی گفت، اظهارات خانم شی به درگیری قومی در کشور دامن زده است و همچنین پخش مصاحبه‌های او را در رسانه‌ها برای یک سال ممنوع کرد. اما در واکنش به این حکم دادگاه وزیر اظلاع‌رسانی لبنان با انتشار توئیتی تاکید کرد که «هیچکس حق ندارد رسانه‌ها را از پوشش خبرها منع کرده و یا آزادی مطبوعات را محدود کند.»

حزب الله، که از حمایت رژیم جمهوری اسلامی ایران برخوردار است، نیروی سیاسی عمده پشت دولت لبنان است. ایالات متحده این گروه شبه نظامی شیعه را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده است.

XS
SM
MD
LG