کنگره سالانه سازمان فرهنگی سیاسی ایران پاد امسال با شرکت فعالان و کارشناسان حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، و اجتماعی در قالب یک وبینار دو روزه با عنوان «وبینار امید» کار خود را آغاز کرد.
چشم انداز آینده ایران، ارائه طرح ها و راهکارها برای رسیدن به آینده ای امیدبخش و سرافراز پس از گذر از جمهوری اسلامی، موضوع گفتگوی مهمانان این وبینار را تشکیل می دهد.
روز نخست وبینار امید با سرود شاهنشاهی، معرفی سخنرانان، و پخش ترانههایی در وصف ایران آغاز شد.
اولین سخنران جمشید اسدی، اقتصاددان مقیم فرانسه، بود. محور سخنان آقای اسدی بر ضرورت وجود یک اقتصاد بازاربنیاد در کنار توسعه سیاسی و اجتماعی در دوران پسا جمهوری اسلامی استوار بود.
جمشید اسدی اقتصاد دولتی را مایه فقر و مهاجرت خواند.
در ادامه خلیل انداچه، جامعهشناس و استاد دانشگاه در ایالت کالیفرنیای آمریکا، درباره اهمیت عامل جمعیت در روند توسعه جوامع سخن گفت و بر سوءنیت رهبران جمهوری اسلامی در تلاش برای رشد جمعیت ایران تاکید کرد.
رویا خدایی، پزشک و فعال مدنی، به حقوق و مشکلات زنان در فرهنگ و جامعه مردسالار و مقایسه آن در پیش و بعد از حمله اعراب و ورود اسلام به ایران پرداخت و گفت، نه فقط حقوق زن ایرانی بلکه حقوق مردان نیز در سایه دین اسلام پایمال شده است.
بابک شکرآبی، فعال و کنشگر مدنی و سیاسی، درباره جوانان و فرار مغزها از ایران مطالبی را شرح داد و گفت در کارنامه حاکمان ایران حرف و عمل هرگز همخوانی نداشته است.
او در ادامه تعلیم و آموزش جوانان به ویژه در خارج از ایران با مفاهیم جدید و کمک به انتقال آن به هم نسلهایشان در ایران را از وظایف اپوزیسیون عنوان کرد.
دکتر نامدار بقایی یزدی، از اعضای اندیشکده پروژه ققنوس، و مَردو آناهید، پژوهشگر فرهنگی، از دیگر مهمانان نخستین روز وبینار امید بودند که از چالش ها و فرصت ها در حوزه محیط زیست و آب در ایران و رهایی خرد از بند ایمان سخن گفتند
روز دوم و پایانی وبینار امید با حضور مهمانان بیشتری از جمله ناخدا ناصر مِیمَند، کاوه موسوی، سعید احمدی، و امیر طاهری برگزار خواهد شد.