لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۲۶

اپل و آمازون شبکه اجتماعی «پارلر» را از اپ استور و سرویس میزبانی وب معلق می‌کنند


لوگوی شبکه اجتماعی پارلر
لوگوی شبکه اجتماعی پارلر

بخش انگلیسی صدای آمریکا - دو شرکت اپل و آمازون، سرویس شبکه اجتماعی «پارلر» را از اپ استور و میزبانی وب خود به حالت تعلیق در آورده اند. آنها می‌گویند این شبکه‌ اجتماعی محبوب آمریکایی که بیشتر کاربران آن گرایش سیاسی دست راستی دارند، اقدامات کافی برای جلوگیری از انتشار پست‌هایی که محرک خشونت هستند، انجام نداده است.

اقدام اپل و آمازون به دنبال اقدامی مشابه در روز جمعه توسط شرکت آلفابت، که گوگل زیر مجموعه آن است، انجام شد.

بسیاری از طرفداران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، که روز جمعه حساب او در توییتر به طور دائم مسدود شد، به پارلر رو آورده‌اند، و به نظر می‌رسد این شبکه اجتماعی به پناهگاهی برای افرادی که از توییتر بیرون انداخته‌ می‌شوند، تبدیل شده است.

اپل روز شنبه در بیانیه‌ای گفت: «ما پارلر را از اپ استور خود به حالت تعلیق در آورده‌ایم تا آنها این مسائل را حل کنند.»

اپل ۲۴ ساعت پیش از انتشار این خبر از پارلر خواسته بود یک برنامه متعادل‌سازی را با جزئیات، با اشاره به افرادی که از سرویس آنها برای هماهنگ کردن نقشه حمله به ساختمان کنگره آمریکا استفاده کردند، ارائه دهد.

XS
SM
MD
LG